1-header.jpg Header foto 1.2.png Header foto 2.png

Online scheidsrechtersexamen

woensdag 15 december 2021   |   20:00 - 21:00   |   Extern

Online scheidsrechtersexamens
In december staat een aantal online scheidsrechtersexamens gepland, waarvoor je je als speler bij de senioren, ouder, begeleider en jeugdlid (vanaf tweedejaars C-speler) kunt opgeven.

Nu de examens online worden afgenomen, krijgen wij ook uit jongere teams verzoeken om het examen te doen. Dit enthousiasme wordt zeer gewaardeerd want met goede regelkennis heb je meer inzicht waarom een scheidsrechter bepaalde beslissingen neemt en kan je je beter verplaatsen in de positie van de scheidsrechter. Wij willen wel benadrukken dat wij vanaf eerstejaars B-spelers indelen om een wedstrijd te fluiten.


Examendata

  • Dinsdag 7 december om 20.00 uur
  • Donderdag 9 december om 20.00 uur
  • Woensdag 15 december om 20.00

Je kan je aanmelden door je gegevens te mailen naar de commissie scheidsrechtersexamens. HC Rotterdam neemt de kosten van het examen voor haar rekening. 


E-learning omgeving 

Na aanmelding ontvang je per mail inloggegevens voor de online cursus. In een e-learning-omgeving is het mogelijk om in je eigen tempo door de theorie heen werken. De ervaring leert dat dit ongeveer twee tot drie uur in beslag neemt, dat dit heel leerzaam is en (zelfs) leuk om te doen.

Voorwaarden & disclaimer