1-header.jpg Header foto 1.2.png Header foto 2.png

HC Rotterdam en horecateam verlengen gezamenlijke overeenkomst met Santas Koffie

8-5-2024
Nieuwsafbeelding
In het kader van duurzame samenwerkingen hebben HC Rotterdam en de heren achter de horeca, Ross Heemskerk, Koen van Everdingen en Florian Faasen hun gezamenlijke overeenkomst met Santas Koffie met 5 jaar verlengd. 

Deze verlenging benadrukt niet alleen de sterke samenwerking tussen beide partijen, maar ook het gedeelde streven naar kwaliteit en duurzaamheid.

‘Santas Koffie deelt onze passie voor Rotterdam en toewijding aan maatschappelijk verantwoord ondernemen,’ zegt Sander van den Ouden, lid van de sponsorcommissie bij HC Rotterdam. ‘Hun Rotterdamse roots, MVO-visie en focus op duurzame retourverpakkingen sluiten naadloos aan bij onze waarden als vereniging.’

Als onderdeel van de vernieuwde samenwerking is het sinds 1 mei ook mogelijk om aan de bar de Santas melange 010 Blend aan te schaffen in 600 gram blikken, zodat leden en bezoekers van HC Rotterdam ook thuis kunnen genieten van de kenmerkende smaak van Rotterdamse koffie!

Naast het uitbreiden van het assortiment, heeft het horecateam ook geïnvesteerd in een moderne koffiecorner, die in maart officieel werd geopend. Het werk aan de koffiecorner is voornamelijk allemaal door het horecateam zelf gedaan en waar mogelijk is er circulair gebruikgemaakt van spullen of delen daarvan. Het eindresultaat is een heerlijke plek geworden waar ouders tijdens de training van hun kinderen heerlijk kunnen genieten van een kop koffie. 

Op de foto v.l.n.r.: Koen van Everdingen (horeca), Edwin Arndts (Sales Manager Santas Koffie), Florian Fassen (horeca), Carla Rodenburg (Vice Voorzitter HC Rotterdam) en Sander van den Ouden (lid sponsorcommissie HC Rotterdam)
Voorwaarden & disclaimer