1-header.jpg Header foto 1.2.png Header foto 2.png

๐Ÿงก Talenten van HC Rotterdam in Oranje jeugdselecties

16-4-2024
Nieuwsafbeelding

Maart was niet alleen de maand van de start van de lente en het vervolg van de veldcompetitie, maar ook van de bekendmaking van de nationale jeugdselecties door de KNHB.

De Rotterdamse jeugd is sinds jaar en dag niet meer weg te denken uit de selecties van het Nederlandse hockey. Zo spelen er maar liefst 6 spelers van Heren-1 in het Nederlands elftal en nog eens 5 in Jong Oranje. Dat talent? Dat komt rechtstreeks uit onze eigen jeugd!

Dus, tromgeroffel alsjeblieft... ๐Ÿฅ We zijn megatrots om te delen dat maar liefst 9 van onze jonge hockeyhelden zijn geselecteerd voor de nationale jeugdselecties:

๐Ÿ”ฅ Niki Berger van MO14-1 is geselecteerd voor het U15 opleidingsteam.

๐Ÿ”ฅ In het nationale meisjes U16 team mag Lise Angenent van MO16-1 haar talent tonen. Voor de jongens U16 zijn Floris Rap, Mees Bodzinga en Jack Buddingh van JO16-1 geselecteerd.

๐Ÿ”ฅ Bij meisjes U18 zijn Florine Rodenburg van Dames-1 en Bobbi Dijk en Danique Lucieer van MO18-1 de toptalenten, en bij de jongens is dat Lucas van Tetering van JO18-1.





Wij wensen hen ontzettend veel plezier en succes toe en zijn enorm trots dat zij ons Rotterdam vertegenwoordigen op het hoogste niveau!

Reacties

Er zijn nog geen reacties, plaats uw reactie hieronder

Reageer op het nieuws



Voorwaarden & disclaimer