1-header.jpg Header foto 1.2.png Header foto 2.png

HC Rotterdam legt Lars Verboom vast voor Heren 1 en Topjeugdlijn

12-4-2024
Nieuwsafbeelding

HC Rotterdam heeft Lars Verboom met ingang van het komende seizoen als assistent-trainer/coach voor Heren 1 vastgelegd. Met de komst van Verboom haalt de club een talentvolle assistent-trainer/coach binnen die al geruime tijd deel uitmaakt van HC Rotterdam. Naast zijn rol bij Heren 1 zal Lars betrokken zijn bij de Topjeugdlijn Jongens om zo de verbinding tussen Heren 1 & 2 en de Topjeugd optimaal te laten verlopen. Lars zal ook de komende seizoenen trainer/coach zijn bij Heren 1 zaal. 


'We zijn erg blij en trots met de aanstelling van Lars bij Heren 1. Naast het bevorderen van de doorstroming van talenten uit onze eigen jeugd, vinden we het als club ook belangrijk om talentvolle trainer/coaches binnen HC Rotterdam de kans te bieden om op het hoogste niveau actief te zijn,' aldus Koen van der Kaa, Bestuurslid Tophockey.


Ook Lars Verboom is zeer tevreden met de samenwerking. 'Met energie en passie kijk ik uit naar de samenwerking bij Heren 1, waarbij ik de jongenslijn verder zal ontwikkelen voor een nog betere doorstroming.’


Wij wensen Lars veel succes toe in zijn nieuwe rol en kijken uit naar een constructieve samenwerking bij HC Rotterdam!

Reacties

Er zijn nog geen reacties, plaats uw reactie hieronder

Reageer op het nieuws



Voorwaarden & disclaimer