1-header.jpg Header foto 1.2.png Header foto 2.png

Fellowes en HC Rotterdam: een partnerschap voor ergonomisch en gezonder werken

19-3-2024
Nieuwsafbeelding

In de moderne werkplek wordt steeds meer nadruk gelegd op het creรซren van een omgeving die niet alleen productief is, maar ook goed voor de gezondheid en het welzijn van werknemers. Het belang van ergonomie en luchtkwaliteit als cruciale factoren voor een gezonde werkomgeving wordt steeds meer erkend. HC Rotterdam heeft de handen ineengeslagen met haar partner Fellowes, een toonaangevend bedrijf op het gebied van gezondheid en welzijn, om dit te realiseren. Samen streven ze naar het bevorderen van ergonomisch werken en het verbeteren van de luchtkwaliteit in de werkruimtes, de toiletten en de gym.

Ergonomisch werken met zit-sta bureaus
Sinds begin maart heeft dit partnerschap zijn focus verlegd van uitsluitend de luchtkwaliteit binnen het clubhuis naar ook het bevorderen van ergonomisch werken met behulp van zit-sta bureaus. Studies tonen aan dat langdurig zitten schadelijk kan zijn voor de gezondheid en kan leiden tot verschillende gezondheidsproblemen, zoals rugpijn, obesitas en zelfs cardiovasculaire aandoeningen.

Fellowes staat bekend om zijn hoogwaardige en innovatieve oplossingen voor zit-sta bureaus die ontworpen zijn met het oog op zowel comfort als functionaliteit. Door de samenwerking met HC Rotterdam kunnen deze oplossingen nu worden geรฏmplementeerd in de werkplekken van HC Rotterdam, waardoor werknemers worden aangemoedigd om actiever te zijn en een gezondere werkhouding aan te nemen.

Gezondere lucht met luchtreinigers
Naast het belang van ergonomische werkplekken is ook de luchtkwaliteit een belangrijke factor voor het welzijn van werknemers en (top-)sporters van HC Rotterdam. Om dit aan te pakken, resulteerde het partnerschap tussen Fellowes en HC Rotterdam in het voorjaar van 2023 in de integratie van geavanceerde luchtreinigingstechnologieรซn in de toiletten en de gym van HC Rotterdam.

Fellowes biedt een scala aan luchtreinigers die ontworpen zijn om schadelijke deeltjes en verontreinigende stoffen uit de lucht te verwijderen, waardoor de algehele luchtkwaliteit in het clubhuis verbetert voor de sporters, bezoekers en werknemers.

Geรฏnteresseerd in het verbeteren van jouw werkplek?
Kijk vooral een keer op de website van Fellowes (www.fellowes.com) voor de verschillende oplossingen voor het ergonomisch werken en het verbeteren van de luchtkwaliteit bij jou op het kantoor of je werkplek.

๐˜–๐˜ฑ ๐˜ฅ๐˜ฆ ๐˜ง๐˜ฐ๐˜ต๐˜ฐ: ๐˜ญ๐˜ช๐˜ฏ๐˜ฌ๐˜ด ๐˜๐˜ช๐˜ฏ๐˜ค๐˜ฆ๐˜ฏ๐˜ต ๐˜’๐˜ญ๐˜ช๐˜ฏ๐˜ค๐˜ฌ๐˜ฆ๐˜ฏ๐˜ฃ๐˜ฆ๐˜ณ๐˜จ, ๐˜ค๐˜ญ๐˜ถ๐˜ฃ๐˜ฎ๐˜ข๐˜ฏ๐˜ข๐˜จ๐˜ฆ๐˜ณ ๐˜ฆ๐˜ฏ ๐˜ณ๐˜ฆ๐˜ค๐˜ฉ๐˜ต๐˜ด ๐˜‹๐˜ข๐˜จ๐˜ฎ๐˜ข๐˜ณ ๐˜–๐˜ฐ๐˜ด๐˜ต ๐˜ฎ๐˜ข๐˜ฏ๐˜ข๐˜จ๐˜ฆ๐˜ณ ๐˜ค๐˜ฐ๐˜ฎ๐˜ฎ๐˜ถ๐˜ฏ๐˜ค๐˜ข๐˜ต๐˜ช๐˜ฆ & ๐˜ด๐˜ฑ๐˜ฐ๐˜ฏ๐˜ด๐˜ฐ๐˜ณ๐˜ช๐˜ฏ๐˜จ

Voorwaarden & disclaimer