1-header.jpg Header foto 1.2.png Header foto 2.png

Afbouw Rotterdome - start dinsdag 2 april

15-3-2024
Nieuwsafbeelding

Het aftellen is begonnen: op dinsdag 2 april start de afbouw van de Rotterdome! In februari hebben alle ouders van de O9 t/m O18 teams hierover al een e-mail ontvangen met informatie over de verschillende shifts en instructies over hoe je je kunt aanmelden. Hieronder nog even alles op een rijtje:


Hoeveel mensen moet ieder team aanleveren?

Het zwaartepunt van de afbouw ligt op woensdag 3 april van 16:00 tot 22:00 uur. Wij hebben dit opgedeeld in 2 blokken van 3 uur: van 16:00 tot 19:00 uur en van 19:00 uur tot 22:00 uur. Wij verwachten dat elk team minimaal 2 personen aanlevert. 

 

Voor de voorbereidende en afrondende werkzaamheden, die vallen in de overige shifts, dient ieder team ook 1 vrijwilliger aan te dragen. 

 

Heb jij je nog niet aangemeld? Vul dan snel dit aanmeldformulier in.

 

Sluit je aan bij de juiste Whatsapp-groep

Om de communicatie over de afbouw vlot te laten verlopen, is het belangrijk dat alle vrijwilligers aanhaken. Hieronder vind je de links naar de verschillende Whatsapp-groepen. Meld je aan bij de datum waarop je bent ingeschreven. 

 

Dinsdag shifts 2 april

https://chat.whatsapp.com/HWqLggflKNJ4GfpE6ETKCA


Woensdag shifts 3 april

https://chat.whatsapp.com/D30PWXM2yoBBwfcLePNs1B


Donderdag shifts 4 april

https://chat.whatsapp.com/FQKuRCE1e0nDST2TRJE5Zc

 

We zien je graag tijdens de afbouw van de Rotterdome, vergeet niet om je handschoenen mee te nemen! Alvast hartelijk dank voor je hulp!


Namens alle vrijwilligers, de Rotterdomecommissie en het bestuur.

Voorwaarden & disclaimer