1-header.jpg Header foto 1.2.png Header foto 2.png

☕️ Nieuwe koffiecorner: kom komend weekend voorproeven!

1-3-2024
Nieuwsafbeelding
Komend weekend zullen de eerste kopjes koffie en thee worden geschonken vanuit de nieuwe koffiecorner in het clubhuis van HC Rotterdam! Tijdens de winterstop heeft het horecateam alles op alles gezet om het achterste deel van de bar om te toveren tot een waar koffie walhalla, compleet met keramische tegeltjes en gezellige zithoekjes tussen het tropische groen. De modernisering van de koffiecorner geeft ook alvast een goede weergave van hoe de look en feel op termijn over het geheel zal zijn.

Het werk aan de koffiecorner is voornamelijk allemaal door het horecateam zelf gedaan, en waar mogelijk zijn spullen of delen daarvan hergebruikt. Zo zijn de hoge tafels aan het raam gemaakt van oude planken van de club, het barblad op het lage gedeelte zijn planken die voorheen aan de voorkant van de bar zaten, en een groot gedeelte van het meubilair heeft een tweede (of derde) leven gekregen in ons clubhuis. Dit is naast kostenbesparend ook nog eens heel duurzaam! 

Deze investering is volledig gefinancierd door het toegewijde horecateam en staat los van de reguliere financiën van de club. Het eindresultaat is een heerlijke plek geworden waar ouders tijdens de training van hun kinderen heerlijk kunnen genieten van een kop koffie of een lekker glas wijn met bitterbal.

Hoewel de officiële feestelijke opening nog even op zich laat wachten tot zondag 24 maart tijdens de DAKA Super Sunday, is iedereen alvast van harte welkom om gezellig te komen (voor)proeven!

Op de foto een kleine sneak peak, maar kom vooral zelf even een kijkje nemen!
Voorwaarden & disclaimer