1-header.jpg Header foto 1.2.png Header foto 2.png

In memoriam Betty Haanstra

17-2-2024
Nieuwsafbeelding
Een enthousiast en bescheiden clubvrouw is heengegaan. We ontvingen het verdrietige bericht dat Betty Haanstra deze week op 68-jarige leeftijd is overleden. Ze was al enige tijd ernstig ziek. 
  
Betty was een vaste waarde met een grote passie voor hockey en haar club. Haar hockeycarrière begon in 1967 bij MRHC, één van de verenigingen die in 1973 is opgegaan in het huidige HC Rotterdam. Ze stroomde direct door van MRHC Dames-1 naar het eerste team van HC Rotterdam. Als aanvoerster promoveerde ze met dit team naar de Hoofdklasse. In 1987 zwaaide ze na maar liefst 16 jaar in Dames-1 af en stroomde met een grote groep hockeyvriendinnen door naar Dames-2, Dames-3, Veteranen-A, de Dinsdagveterinnen en Sevens-DVS. Met recht een leven lang hockey! Betty was een trouwe supporter en op zondag vaak te vinden op de tribune. Zij ontmoette haar man, erelid Rob Goverts, op het oude complex en ook hun beide dochters speelden in hun jeugdjaren in het groen-wit.   
  
In 2019 is Betty benoemd tot Lid van Verdienste voor haar tomeloze inzet als vrijwilliger. Voor de ondersteuning van grote evenementen werd nooit vergeefs een beroep op Betty gedaan. Ook achter de schermen was zij actief bij de administratie van trainerscontracten en VOG-verklaringen en in de financiële administratiecommissie. 
  
We gaan haar missen. Het bestuur van HC Rotterdam is Betty dankbaar voor haar inzet en wenst Rob, Lisa en Tara veel sterkte met het verlies.

Reacties

Martine van Halteren-Ferreira
Dag lieve, leuke, gevende, mooiste doelpuntenmakende, fanatiek toeschouwende… ja beslist onvergetelijke Bets! Wat gaan wij je missen. We luv’ you ♥️.
Vincent Klinckenberg
Wat was jij een voorbeeld voor iedereen! Een echte Rotterdammer in hart en nieren! 💚🤍
Riwka Samson
Dag lieve Bets, dank voor al je inzet en hulp bij. De PL. Met een lach en een traan. Rist zacht na al het vechten 💚
Maaike van Vugt
Ach lieve Betty, ik denk met veel plezier terug aan de tijd dat we samen bij de Dinsdagveterinnen en Sevens speelden. Jouw HCRotterdam💚 was groot! Je zal gemist worden....
Michel Schroots
Gecondoleerd lieve familieleden en vrienden.

Reageer op het nieuwsVoorwaarden & disclaimer