1-header.jpg Header foto 1.2.png Header foto 2.png

HC Rotterdam stelt Erik van Driel aan als hoofdcoach van Heren 1

16-2-2024
Nieuwsafbeelding

HC Rotterdam heeft in Erik van Driel met ingang van komend seizoen een nieuwe hoofdcoach gevonden voor het 1e herenteam. Van Driel, een doorgewinterde en zeer gedreven professional in het hockey, brengt zijn ervaring en passie mee naar onze club, met als doel de spelers en het team naar het hoogste niveau te tillen. 

Met de aanstelling van Erik van Driel zet HC Rotterdam een belangrijke stap in de ambitie om te concurreren in de absolute top. Zijn bewezen staat van dienst en vermogen om spelers verder te laten ontwikkelen maken hem de ideale kandidaat voor deze positie. 

Koen van der Kaa, Bestuurslid Tophockey, deelt zijn enthousiasme over de aanwinst: ‘We zijn erg blij met de komst van Erik bij de club. Met zijn kwaliteiten en onze ambitieuze spelersgroep kijken we met veel vertrouwen en plezier uit naar de komende jaren. De hoofdklasse heren is een zeer competitieve competitie waarin we ieder jaar willen strijden om de bovenste plekken.’

Erik van Driel zelf is eveneens enthousiast over zijn nieuwe rol: ‘Ik kijk erg uit naar de samenwerking met HC Rotterdam. De potentie en drive van de spelers en de club om voor de absolute top te gaan sluiten aan bij mijn wensen in deze fase van mijn leven.’

HC Rotterdam kijkt vol verwachting uit naar de samenwerking met Erik van Driel en is vastberaden om met hem aan het roer de uitdagingen in de Tulp Hoofdklasse van de heren aan te gaan. 

𝘖𝘱 𝘥𝘦 𝘧𝘰𝘵𝘰 𝘷.𝘭.𝘯.𝘳.: 𝘑𝘢𝘤 𝘉𝘳𝘦𝘴𝘴𝘦𝘳𝘴 (𝘷𝘰𝘰𝘳𝘻𝘪𝘵𝘵𝘦𝘳 𝘏𝘊 𝘙𝘰𝘵𝘵𝘦𝘳𝘥𝘢𝘮), 𝘌𝘳𝘪𝘬 𝘷𝘢𝘯 𝘋𝘳𝘪𝘦𝘭 𝘦𝘯 𝘒𝘰𝘦𝘯 𝘷𝘢𝘯 𝘥𝘦𝘳 𝘒𝘢𝘢 (𝘉𝘦𝘴𝘵𝘶𝘶𝘳𝘴𝘭𝘪𝘥 𝘛𝘰𝘱𝘩𝘰𝘤𝘬𝘦𝘺 𝘣𝘪𝘫 𝘏𝘊 𝘙𝘰𝘵𝘵𝘦𝘳𝘥𝘢𝘮).

Reacties

Er zijn nog geen reacties, plaats uw reactie hieronder

Reageer op het nieuwsVoorwaarden & disclaimer