1-header.jpg Header foto 1.2.png Header foto 2.png

🕺Glow in the Dark Feest voor O12-teams!

23-11-2023
Nieuwsafbeelding

Beste hockeyliefhebbers,

 

Bereid je voor op een bruisend evenement dat de O12-teams bij HC Rotterdam niet willen missen! Op zaterdag 9 december transformeert ons clubhuis in een magische wereld van licht en kleur tijdens ons Glow in the Dark Feest. Het belooft een avond vol plezier en energie te worden, en we nodigen alle leden van de O12-teams uit om deel te nemen aan deze schitterende ervaring.

 

Datum: Zaterdag 9 december

Tijd: 20:00u - 23:00u

Locatie: HC Rotterdam Clubhuis

 

Wat kun je verwachten?

Glow in the Dark Thema: Verwacht een betoverende sfeer met blacklight-effecten en glowsticks. Kom in je meest fluorescerende outfit en laat jezelf oplichten op de dansvloer!

 

DJ's Amber & Lieke van Dames-1: Laat je betoveren door de muzikale vibes van onze getalenteerde DJ's Amber & Lieke, bekend van Dames-1. Ze zullen de avond vullen met de nieuwste hits en onweerstaanbare beats.

 

Hulpouders gezocht: Om dit feest vlekkeloos te laten verlopen, hebben we de hulp van enthousiaste ouders nodig. Wil je deel uitmaken van het organisatieteam? Meld je dan aan door een e-mail te sturen naar [email protected]. Jouw hulp wordt zeer gewaardeerd!

 

Kaartverkoop

Kaartjes zijn verkrijgbaar voor:

 

Leden: €4,50

Introducees: €5,50 (maximaal 1 introducee per lid)

De kaartverkoop is al begonnen, dus zorg ervoor dat je je ticket bemachtigt voordat het te laat is! Let op: bij het kopen in de webshop staat dat de kaartjes opgehaald moeten worden, dit hoeft niet!

 

Dit wordt een feest dat je niet wilt missen. Bereid je voor op een avond vol licht, muziek en plezier! We kijken ernaar uit om samen met jullie te stralen op het Glow in the Dark Feest.

 

Tot dan!

 

Met feestelijke groet,

 

Het organisatieteam HC Rotterdam

Voorwaarden & disclaimer