1-header.jpg Header foto 1.2.png Header foto 2.png

🏃🏻 Loopscholing in zaalperiode door KlijsenPT

8-11-2023
Nieuwsafbeelding
In de maanden december, januari en februari kun je bij Amber Klijsen van KlijsenPT loopscholing volgen. Amber is sinds maart 2023 personal trainer op HC Rotterdam. Naast personal training geeft ze ook sport performance training, denk hierbij aan sprint technieken en versterking van het lichaam. Amber speelt al jaren zelf op topniveau in de hockey en geeft training aan de jeugd.



Wat is loopscholing?
Tijdens de zaalperiode wordt er, in verhouding met het buitenseizoen, minder vaak getraind. Voor diegenen die tijdens deze periode extra willen werken aan hun rentechniek en kracht, biedt loopscholing een uitkomst. Het doel van loopscholing is namelijk om de techniek, snelheid, behendigheid en coördinatie van spelers te verbeteren. Daarnaast kan loopscholing ook positief bijdragen aan blessurepreventie.

Welke mogelijkheden zijn er?
  • Teamtraining (1 uur): €90.
  • 8 weken iedere week 1 training: €650 (je ontvangt een korting van €70, waardoor de training neerkomt op €81,25 per uur).
  • 6 weken iedere week 1 training: €500 (je ontvangt een korting van €40, waardoor de training neerkomt op €83,33 per uur).
  • Kleine groepssessies (4-6 kinderen): €25 per kind, per uur.
  • 1-op-1 sportprestatiebegeleiding: vanaf €52 per uur.

Hoe kom ik in contact?
Bij vragen of voor meer informatie kun je contact opnemen met Amber via [email protected] of 06-42842036. Ze denkt graag met je mee!

Reacties

Er zijn nog geen reacties, plaats uw reactie hieronder

Reageer op het nieuws



Voorwaarden & disclaimer