1-header.jpg Header foto 1.2.png Header foto 2.png

HC Rotterdam en Laurens Lyceum samen sterk voor een gezonde jeugdontwikkeling

27-10-2023
Nieuwsafbeelding
Vorige week, in een symbolische overhandiging, ontving Jeroen Laurensen, Technisch Manager Jeugd bij HC Rotterdam, gesponsorde ‘throw down lines’ (trainingsflapjes) voor alle jeugdteams van de club, uit handen van Dick Middelhoek, rector van het Laurens Lyceum. 

Het Laurens, een zelfstandige middelbare school in Rotterdam-Hillegersberg, streeft naar een omgeving waarin leerlingen niet alleen uitblinken in hun leerprestaties, maar ook in het ontwikkelen van fysieke en mentale gezondheid. Met een focus op sportieve activiteiten, gezonde gewoonten en actieve levensstijl, is het Laurens de perfecte partner voor HC Rotterdam!

"We bouwen aan een school waar sport, voeding, spel en E-sport ook een prominente plek innemen,” vertelt Dick Middelhoek. "Het vak BSM (bewegen, sport en maatschappij) voor de bovenbouw is een volgende stap. Leerlingen kunnen in dit vak een formeel schoolexamen afleggen. En dit alles doen wij in de rust van onze sfeervolle en groene omgeving. Wij wensen HC Rotterdam veel sportief plezier toe,” voegt hij eraan toe.

De throw down lines zijn rubberen plates die als makkelijke vervangers dienen voor pilonnen op het trainingsveld. "Met deze nieuwe trainingshulpmiddelen kunnen we onze trainingen naar een hoger level tillen. Het maakt de trainingsgebieden veel duidelijker en dat zorgt ervoor dat onze spelers nóg gerichter kunnen trainen,” geeft Jeroen Laurensen aan.

Het partnerschap met het Laurens benadrukt een gezamenlijke inzet voor een gezonde jeugdontwikkeling. Namens alle (jeugd)leden van HC Rotterdam hartelijk bedankt! 


Op de foto: Dick Middelhoek, rector van het Laurens Lyceum op links en Jeroen Laurensen, Technisch Manager Jeugd bij HC Rotterdam op rechts.

Reacties

Er zijn nog geen reacties, plaats uw reactie hieronder

Reageer op het nieuws



Voorwaarden & disclaimer