1-header.jpg Header foto 1.2.png Header foto 2.png

Opbouw Rotterdome nieuwe stijl - meld je aan!

26-9-2023
Nieuwsafbeelding

Beste ouders jeugdleden,

Met de zomer nog vers in het geheugen, is het nieuwe hockeyseizoen inmiddels in volle gang. Achter de schermen wordt er dan ook hard gewerkt aan de voorbereidingen voor de opbouw van de Rotterdome. En dit heeft net zoals voorgaande jaren best wat voeten in de aarde. Om het geheel zo soepel mogelijk te laten verlopen, hebben we dit jaar gekozen voor een andere aanpak. Alle ouders van de jeugdleden hebben hierover een e-mail ontvangen van het bestuur.


Wat gaat het dit jaar anders?

Communicatie 

  • Wij communiceren eerder, zodat iedereen rekening kan houden met de datum voor de op- en afbouw.
  • Helaas hebben we geen invloed op het weer, maar wel op de communicatie hierover. Als de op- of afbouw verplaatst moet worden door slecht weer, zullen wij dit zo snel mogelijk op alle kanalen kenbaar maken.
 Vrijwilligers
  • Per jeugdteam zijn er 4 ouders nodig voor de opbouw, waarvan 2 op maandag 13 november van 13:00 tot 19:00 uur.
  • Vrijwilligers kunnen zich een week lang aanmelden. Als we na deze tijd onvoldoende inschrijvingen (4 ouders per team) hebben ontvangen totaal óf per shift, zullen er vrijwilligers/teams ingedeeld worden.

Waarom delen we vrijwilligers in?

Ieder jaar is het een uitdaging om genoeg vrijwilligers bij elkaar te brengen. Het bestuur is daarom in gesprek gegaan met verschillende commissies, maar bijvoorbeeld ook met andere verenigingen over hoe zij het organiseren. Met het indelen van vrijwilligers hopen we voldoende versterking te hebben tijdens iedere fase van de opbouw, dus ook voor de piekmomenten waarop we de meeste mensen nodig hebben. Als iedereen een steentje bijdraagt dan maken we het makkelijker voor elkaar en kunnen onze kids straks weer genieten van onze eigen Rotterdome!


De opbouw
De opbouw van de Rotterdome start op zondag 12 november en duurt tot 19 november. Op maandagmiddag 13 november hebben we de meeste mensen nodig. Per (jongste) jeugdteam dienen er 4 ouders zich aan te melden, waarvan minimaal 2 ouders op maandagmiddag.


Aanmelden & Indeling

Stap 1: aanmelden
Wanneer ga jij de handen uit de mouwen steken en meehelpen aan de opbouw van de Rotterdome? Meld je vóór zondag 1 oktober aan bij de manager van het team en geef de volgende informatie door:

  • Je naam
  • Het tijdsblok (zie onderstaande tabel)
  • Namens welk team je komt helpen

Stap 2: indeling
Indien er minder dan 4 aanmeldingen per jeugdteam zijn, ontvangt de manager de slots waarvoor het team is ingedeeld. De teammanager is verantwoordelijk voor de indeling van ouders en om deze terug te koppelen.  


Alvast hartelijk dank voor je hulp!

Namens alle vrijwilligers, de Rotterdome- en jeugdcommisie en het bestuur.

 

Voorwaarden & disclaimer