1-header.jpg Header foto 1.2.png Header foto 2.png

🏆 Succesvol ABN AMRO Hockey Weekend bij HC Rotterdam

19-9-2023
Nieuwsafbeelding

Het afgelopen weekend was HC Rotterdam voor de 15de keer het toneel van het prestigieuze ABN AMRO Hockey Weekend. Het toernooi wordt gezien als belangrijke test - met de nieuwe aanwinsten van de clubs -  voor het komende Tulp Hoofdklasse seizoen. Bij bijna alle edities doen dan ook alle Hoofdklasseclubs mee. De finalewedstrijden werden traditiegetrouw gespeeld op HC Rotterdam.


Hoewel de dames na een moedige strijd in de voorfinales 1-2 verloren van Pinoké, was de winst van onze Heren 1 een bekroning op een fantastisch hockeyweekend. Na een spannende finale tegen Oranje Rood slaagden ze erin om met 3-1 de Jan Hagendijk trofee te veroveren. En dit smaakt naar meer! We zijn ontzettend trots op de geleverde prestaties van zowel de Rotterdamse Dames als Heren en kijken uit naar hun verdere successen in het komende seizoen. 


Wij willen onze hoofdsponsor ABN AMRO hartelijk bedanken voor dit geweldige evenement. Ook willen we TIG Sports bedanken voor de professionele organisatie. 


Fotocredits: Hannie Verhoeven

Reacties

Laurens Habets
Zijn er nog meer foto's te bewonderen van die dag gemaakt door Hannie?
Dagmar Oost
Hi Laurens, bedankt voor bericht! Wij hebben deze foto ontvangen van ABN AMRO. Mijn advies is om even de website van www.abnamrocup.nl in de gaten te houden. Daar zullen ongetwijfeld foto’s gepubliceerd worden.

Reageer op het nieuwsVoorwaarden & disclaimer