1-header.jpg Header foto 1.2.png Header foto 2.png

Feliz Kühne maakt de overstap naar HC Rotterdam Dames 1

12-9-2023
Nieuwsafbeelding
Met trots kondigen we aan dat de selectie van Dames 1 compleet is met de toevoeging van Feliz Kühne. De 18 jarige Feliz heeft haar jeugdopleiding gevolgd bij HC Klein Zwitserland, van daaruit heeft ze in de regionale en nationale elftallen (Jong Oranje Dames-18) gespeeld.   

"Ik ben ontzettend blij met de overgang naar HC Rotterdam. Deze omgeving en dit team bieden mij de ideale kans om volledig te herstellen van mijn knieblessure. De dames in het team zijn stuk voor stuk getalenteerde hockeyspeelsters en geweldige individuen, wat mijn overstap een stuk makkelijker heeft gemaakt. Hun vastberadenheid op het veld hebben ze reeds vorig jaar bewezen, en ik voel me vereerd dat ik komend seizoen deel mag uitmaken van dit team”, aldus Feliz. 

Brian Vervoort, hoofdcoach van Dames 1, is enorm blij met de komst van Feliz. "Tijdens haar periode bij Klein Zwitserland en Nederland vertegenwoordigende elftallen heeft ze bewezen dat ze tot de grotere talenten van Nederland behoort. Haar spel en mentaliteit passen naadloos binnen ons doel om HC Rotterdam gestructureerd naar de top te krijgen met een getalenteerde en aanvallend ingestelde groep”, geeft hij aan. 

Reacties

Er zijn nog geen reacties, plaats uw reactie hieronder

Reageer op het nieuwsVoorwaarden & disclaimer