1-header.jpg Header foto 1.2.png Header foto 2.png

Kaartverkoop seizoen '23-'24

7-7-2023
Nieuwsafbeelding
Na een succesvolle verlenging vorig seizoen, heeft het Bestuur besloten om de kaartverkoop voort te zetten. Waarbij de volledige omzet ten goede komt aan zowel Dames-1 als Heren-1. Kaartverkoop maakt het mogelijk dat je als fan direct bijdraagt aan de ambitie van de topteams, vergelijkbaar met andere sporten zoals volleybal en voetbal.

Geluisterd naar de leden
Het Bestuur heeft veel gesproken met leden en geluisterd naar de feedback met betrekking tot de hekken, die als hinderlijk worden ervaren. Met name door ouders/verzorgers waarvan de kinderen graag willen spelen op het Mary Knopplein.

Om hier gehoor aan te geven, heeft het Bestuur twee besluiten genomen:
 1. Gratis toegang voor kinderen t/m 17 jaar.
 2. Er wordt gezocht naar een oplossing om het complex af te sluiten, zodat er tijdens de rust wel heen en weer gelopen kan worden naar het Mary Knopplein.

Opzet
 • Met een seizoenskaart à € 75,00 kun je altijd naar de thuiswedstrijden** van Dames-1 en Heren-1.
 • 0 t/m 17 jaar: gratis entree
 • 18+: kaartje € 8,50*
 • Super Sunday = 1 kaartje voor twee wedstrijden voor € 10,00
 • Alle toeschouwers betalen entree: volwassen leden, bestuur, sponsoren, ouders van spelers en toeschouwers van de tegenpartij.
 • Alleen spelers, staf, officials, pers, ballenkinderen, (bar)personeel en senioren die zondag thuis spelen, hebben gratis toegang.
 • De opbrengst gaat naar Dames-1 en Heren-1.
 • Gedurende het seizoen zullen wij diverse entertainment-activiteiten organiseren.
 • Elke dinsdag voor een thuiswedstrijd zijn de kaarten online beschikbaar.
** Met uitzondering van eventuele Play-Offs/Play-Outs.

Waarom ook alweer kaartverkoop?
We hebben als club de ambitie om zowel Dames-1 en Heren-1 op het hoogste niveau te laten spelen. Dat vraagt een investering dat voor het grootste deel gedekt wordt door sponsoring. Om deze ambitie duurzaam verder te ontwikkelen, zijn we op zoek gegaan naar alternatieve inkomsten. Deze inkomsten zullen worden ingezet voor faciliteiten voor onze topteams, denk daarbij bijvoorbeeld aan: een performance coach en toegepaste inspanningsfysiologie.

Het invoeren van toegangskaarten is een discussie die al jaren wordt gevoerd. Hockey staat bekend om zijn familiaire karakter waarmee entreegeld een afbreuk zou doen aan de open sfeer. Aan de andere kant heeft hockey zich ontwikkeld tot een professionele sport, waarbij veel van de tophockeyers een groot deel van hun tijd aan hockey besteden. Voetbal wordt daarbij als voorbeeld genoemd, waar al op veel lagere niveaus toegangskaarten worden verkocht voor wedstrijden van het eerste team.

Hoe koop ik straks een kaartje?
Elke dinsdag voor een thuiswedstrijd zijn de kaarten online beschikbaar. Met de aanschaf van een seizoenskaart ben je in één keer klaar en kan je naar alle thuiswedstrijden** van Dames-1 en Heren-1.
Je kaartje wordt gescand bij de controle in het clubhuis; dit kan met de QR-code op je telefoonscherm, in je wallet of als je het hebt uitgeprint. Er zijn geen vaste plaatsen, dus je kan zelf een plek zoeken op een van beide tribunes.
Loop jij hierdoor tegen een financiële uitdaging aan, terwijl je wel graag van tophockey wilt genieten? Laat het ons via [email protected] even weten.

💚 Geniet van de vakantie en tot volgend seizoen!Reacties

Er zijn nog geen reacties, plaats uw reactie hieronder

Reageer op het nieuwsVoorwaarden & disclaimer