1-header.jpg Header foto 1.2.png Header foto 2.png

Onze talenten strijden om het Nederlands Kampioenschap!

7-6-2023
Nieuwsafbeelding
Het is een ontzettend spannend seizoen geweest en met trots kunnen we aankondigen dat MO18-01, MO16-01 en JO16-01 zich hebben gekwalificeerd voor de Nederlandse Kampioenschappen. De spanning stijgt en ze hebben jullie support nodig bij de komende wedstrijden!




MO18-01 heeft het hele landelijke seizoen goed gepresteerd en vrijwel continu bovenaan gestaan. Er moest vaak wel hard worden gewerkt voor de overwinningen, maar als team hebben ze dat iedere keer goed opgebracht en daarmee naar vermogen gepresteerd. Als nummer 1 van hun poule gaan ze nu door naar de halve finale alwaar Oranje-Rood wacht als tegenstander. De eerste wedstrijd spelen ze thuis en de tweede uit. Een eventuele derde wedstrijd, indien noodzakelijk zal weer op Hockeyclub Rotterdam plaatsvinden. 




MO16-01 heeft na de 2e plek in de zaal te hebben gehaald afgelopen winter deze positieve lijn in de tweede seizoenshelft doorgezet. Hoewel de eerste wedstrijd op het veld na de zaal nog wel werd verloren, zijn aansluitend nagenoeg alleen maar overwinningen gehaald, vaak ook nog met ruime cijfers. De meiden hebben een goede progressie laten zien en zijn uiteindelijk als nr 1 in de poule geëindigd en lijken klaar te zijn voor de kwartfinale tegen Laren. Ze willen graag het resultaat vanuit zaalseizoen evenaren!




JO16-01 heeft op het veld na de winterstop in eerste instantie vooral veel gelijke spelen behaald. Daardoor stonden ze tot voor de laatste wedstrijddag ook niet op de 2e plek die recht geeft op de kwartfinale plek voor het NK. De laatste weken zijn er een aantal spannende wedstrijden gespeeld. De belangrijkste was afgelopen zaterdag, er moest gewonnen worden van de directe concurrent Kampong voor de 2e plek, wat uiteindelijk na een zeer spannende wedstrijd met 3-2 gelukt is, een mooi prestatie van de jongens. Aanstaand weekend volgt nu de kwartfinale uit tegen Oranje-Rood.

De collectieve kracht is de sleutel tot succes voor al onze teams. Want dan zijn ze niet te stoppen. Laten we ze samen naar de overwinning juichen!

Aanstaande zaterdag is het zover, kom je ook:
  • JO16-01 UIT tegen Oranje Rood om 11:50 uur
  • MO16-01 THUIS tegen Laren om 12.15 uur
  • MO18-01 THUIS tegen Oranje Rood om 14.10 uur
Hoe het vervolg er uit ziet? Dit zijn de speeldata

Tot dan!
Groeten van de Topjeugd Commissie

Reacties

Er zijn nog geen reacties, plaats uw reactie hieronder

Reageer op het nieuws



Voorwaarden & disclaimer