1-header.jpg Header foto 1.2.png Header foto 2.png

🌞 Zo zag het familietoernooi op Hemelvaartsdag er uit!

30-5-2023
Nieuwsafbeelding
Met trots kijken wij terug op een geslaagde (Hemelvaarts)dag, de zon scheen en het complex stond vol met hockeyliefhebbers. Maar liefst 37 (!) teams hadden zich ingeschreven voor de 2023-editiie van het jaarlijkse familietoernooi. Het thema van dit jaar: "Hollywood meets Hockeywood” zorgde voor veel toffe outfits en originele teamnamen. 

Vanaf 9:00 uur stroomde het terrein vol, de teams haalden hun door de HANOS gesponsorde dozen vol met lekkers op en zochten een plekje op het plein. Om 10:00 uur warmden wij met zijn allen op in het stadion, onder leiding van New Fysical. Om 10:30 uur klonk het signaal voor de eerste wedstrijden. We speelden in verschillende poules, zodat klein en groot mee konden doen. Op veld 5 stonden de niet hockey-spelletjes, volledige teams gingen over de stormbaan, speelden levend tafelvoetbal of focusten zich op de zenuwspiraal. De teams die even niets op de planning hadden staan, konden hun stralende lach bij de Photobooth laten zien (met dank aan Ortho Tan). 

Om 12:00 uur was het tijd voor de eerste groep om het lunchbuffet te gebruiken, Ross en zijn team hadden heerlijke broodjes -en salades voor ons gemaakt. Degenen die lunchpauze hadden konden in het stadion kijken naar JO18-01, die nog een competitiewedstrijd speelden. 

Ondertussen gingen alle familieteams verder met hun wedstrijdjes en als eerste was Poule Jong aan de beurt om de kruisfinales te spelen. Daarna speelden ook de overige Poules hun kruisfinales en om 16:00 uur was  het tijd voor alle finales. In Poule Jong ging de winst naar het team Los Latinos, in Poule Groot naar Gijs Goats en in Poule Midden ging de winst, en de organisatie voor volgend jaar, weer naar de R’DAMMERTS. Onder de begeleiding van onze DJ en enkele spelers van dames D1 werden om 16:45 uur de prijzen uitgereikt, er waren taarten, Oscars en flessen (alcoholvrije) bubbels (met dank aan La Gironde) voor de winnaars. Janneke, bestuurslid Events, bedankte de organisatie met heerlijke chocola en Cava. 

Na alle feestelijkheden kon iedereen lekker gaan eten, een heerlijk BBQ-buffet stond voor ons klaar. Iedereen kon zich gaan klaarmaken om de eerste Play-Off wedstrijd van H1 te gaan kijken onder het genot van buckets chicken tenders, een popcornkraam en heerlijke ijsjes (mogelijk gemaakt door Solid Recruitment). Gedurende de wedstrijd verruilde onze DJ zich voor een door de club geregelde DJ. Na het laatste fluitsignaal bij H1 werd de muziek ingezet. Het plein vulde zich met zowel deelnemers van het familietoernooi, als met bezoekers van de Playoffs. Er werd tot in de late uurtjes gedanst (en gesjanst). 

Wij – de R’DAMMERTS – kijken terug op een geslaagde dag en organiseren dit volgend jaar graag weer met en voor jullie. Een kijkje in de agenda leerde ons dat Hemelvaart volgend jaar in de meivakantie valt. Om die reden wordt HockeyHeaven eenmalig verschoven naar de Pinksterzondag. Noteer allemaal 19 mei 2024 in jullie agenda’s, wij zien jullie graag dan (weer)!

Nog een woord van dank, dank aan alle sponsors, dank aan alle deelnemers en dank aan onze mooie club voor een fantastische dag. 

De R’DAMMERTS

NB Deze fantastische dag is mede mogelijk gemaakt door onze sponsoren: KPMG / Severs Breeman / Belastingadviesgroep Rotterdam /  Attentiv / HANOS / Elcas / Solid Recruitment / Schouder aan Schouder / Fysical / Prinses Theater / DVDW Advocaten / WhiteWood / E.E.E.A. / La Gironde / MEB Rotterdam / BDO en Pulcher

Reacties

Elodie Mastenbroek
Leukkk

Reageer op het nieuwsVoorwaarden & disclaimer