1-header.jpg Header foto 1.2.png Header foto 2.png

🎪 Succesvolle afbouw Rotterdome: dank aan alle vrijwilligers

19-5-2023
Nieuwsafbeelding
Met de inzet van honderden enthousiaste vrijwilligers is onze Rotterdome vorige week succesvol afgebouwd. Ondanks de tegenslagen van het weer hebben we het ook dit jaar weer voor elkaar gekregen, dankzij de flexibiliteit van onze vrijwilligers.De leden van de Rotterdomecommissie hebben veel werk verzet in de voorbereiding en waren tijdens de afbouw aanwezig om alles in goede banen te leiden. Het vinden van voldoende vrijwilligers was een enorme uitdaging, maar met meer dan 250 toegewijde mensen die twee, drie of zelfs meer uur hebben bijgedragen, hebben we het voor elkaar gekregen. Een speciale dank aan alle leden en ouders van leden die zich hebben ingezet.

Vrijwilligers zijn de drijvende kracht achter onze club
We kunnen het niet vaak genoeg benadrukken: zonder vrijwilligers staat alles stil. HC Rotterdam is een prachtige vereniging waar we trots op zijn. Samen vormen we deze club: vóór de leden en dóór de leden. Als we niet allemaal ons steentje bijdragen, zou het onpersoonlijk en saai worden, en zouden de contributies enorm hoog moeten zijn om te bereiken wat we nu hebben.

Het is geweldig om tijdens zo'n afbouwweek weer te ervaren dat we dit samen kunnen doen, want Wij zijn Rotterdam! 💚🤍💚Reacties

Noortje de Vringer
Het was een plezier, cu bij de opbouw👍

Reageer op het nieuwsVoorwaarden & disclaimer