1-header.jpg Header foto 1.2.png Header foto 2.png

🏕️ MINI afkamp inschrijvingen geopend!

17-4-2023
Nieuwsafbeelding

Voor alle MO10 en JO10 teams: Inschrijvingen Mini afkamp nu geopend!

Fameus en terug van weg geweest: het Mini afkamp!

Het is echt een begrip binnen HC Rotterdam en wordt sinds vele jaren gehouden: het fameuze Mini afkamp voor alle O10-teams! Voor diegenen die het nog niet kennen: het Mini afkamp is een legendarisch weekend weg waarin veel leuke activiteiten op het programma staan, zoals een speurtocht, sport en spel, een bonte avond/disco en nog veel meer leuks! Na dit jaar zijn deze jongens en meisjes geen ‘mini’s’ meer maar ‘jeugd’ teams en dat wordt met een onvergetelijk weekend weg gevierd!

Verblijf

Het kamp wordt gehouden van 23 tot 25 juni in Evertsoord, Limburg. De locatie, die wij voor onszelf alleen hebben, beschikt o.a. over een eigen veld, een stuk bos en uiteraard een zaal voor de discoavond. Er is voldoende ruimte voor alle kinderen en begeleiders om te overnachten en voor alle maaltijden wordt gezorgd.

Organisatie en begeleiding

De organisatie van het weekend, met twee overnachtingen, is in handen van de Mini events commissie. Voor het kamp zoeken we ook begeleidende ouders (1 per 4 a 5 kinderen). We vragen hun hulp bij het vervoer naar de locatie en het begeleiden van de verschillende activiteiten die op het programma staan. Overleg binnen je team, wie van de ouders er graag mee willen. Voor begeleidende ouders vragen we een bijdrage van 40 euro. Daarmee betalen we de kosten voor het eten & drinken en het verblijf.

Nadere informatie en aanmelding

De kosten voor het weekend bedragen 110 euro per kind. Dat is inclusief eten & drinken, het verblijf en alle activiteiten. Aanmelden voor het kamp kan in de webshop van de club. Voorafgaand aan het kamp wordt een informatieavond georganiseerd op maandag 15 mei om 20.00 uur. Vragen voor die tijd kan je mailen naar [email protected].

Heb je nog vragen? Kijk dan even in de QA waar de meest gestelde vragen en antwoorden te vinden zijn! De QA is te vinden in de bijlage van dit bericht.

Inschrijven voor het mini afkamp kan tot 7 mei! 

Op naar een top weekend!


 

Reacties

Er zijn nog geen reacties, plaats uw reactie hieronder

Reageer op het nieuws



Voorwaarden & disclaimer