1-header.jpg Header foto 1.2.png Header foto 2.png

🏕 SAVE THE DATE: Mini Afkamp 23-25 juni!

23-2-2023
Nieuwsafbeelding

Voor alle MO10 en JO10 teams: het Mini afkamp vindt plaats van 23 tot 25 juni 2023


Fameus en terug van weg geweest: het Mini afkamp!

Het is echt een begrip binnen HC Rotterdam en wordt sinds vele jaren gehouden: het fameuze Mini afkamp voor alle 2e jaars E jeugd! Voor diegenen die het nog niet kennen: het Mini afkamp is een legendarisch weekend weg waarin veel leuke activiteiten op het programma staan, zoals een speurtocht, sport en spel, een bonte avond/disco en nog veel meer leuks! Na dit jaar zijn deze jongens en meisjes geen ‘mini’s’ meer maar ‘jeugd’ teams en dat wordt met een onvergetelijk weekend weg gevierd!


Verblijf

Voor het Mini afkamp heeft HC Rotterdam een groepsgebouw van een ons bekende organisatie, de Paasheuvelgroep, gereserveerd. De locatie, die wij voor onszelf alleen hebben, beschikt o.a. over een eigen veld, een stuk bos en uiteraard een zaal voor de discoavond. Er is voldoende ruimte voor alle kinderen en begeleiders om te overnachten en voor alle maaltijden wordt gezorgd.


Organisatie en begeleiding

De organisatie van het weekend, met twee overnachtingen, is in handen van de Mini events commissie. Naast alle MO10 en JO10 kinderen gaan er per team enkele ouders mee als begeleiding en om het slot van het hockeyseizoen te vieren.


Nadere informatie en aanmelding

Nadere details over locatie, kosten en wat mee te nemen zullen uiterlijk eind maart, via de teammanagers, worden gedeeld. De definitieve aanmelding zal rond eind maart/begin april zijn.


Mocht je nu al vragen hebben, wij zijn bereikbaar op: [email protected]
 

 

Voorwaarden & disclaimer