1-header.jpg Header foto 1.2.png Header foto 2.png

โœ… Herinnering: Aanmelden wedstrijdtafel zaal (jeugd teams)

15-12-2022
Nieuwsafbeelding

Herinnering: (Ouders van) jeugdteams kunnen zich tot zondag 18 december aanmelden voor de wedstrijdtafel in de zaal. Indien teams nog niet aangemeld zijn voor de wedstrijdtafel, worden deze teams alsnog door de clubmanagers ingedeeld. Vul deze dus alvast in, zodat je een geschikt moment in jouw agenda kan vinden.


Hoe zat het ook alweer met de wedstrijdtafel?

In de zaal maken we ook gebruik van een wedstrijdtafel. De ouders bij de wedstrijdtafel ontvangen de uitspelende teams en wijzen de velden toe. 


Wie zitten er bij de wedstrijdtafel?

Elk junioren zaalteam zal minimaal één keer twee personen moeten aanmelden voor de wedstrijdtafel. Let op, het betreft twee volwassenen.


Hoe wordt de indeling gemaakt?

Normaal gesproken werden de teams ingedeeld en kon er niet worden gekozen van tevoren. Dit seizoen willen wij (de ouders van) de junioren teams de gelegenheid geven om zichzelf in te plannen via de HC Rotterdam app. Zo kan je een moment kiezen wat in jouw agenda past, in plaats van veel gedoe om een vervanger te regelen.


De diensten van december zijn al ingedeeld, omdat het anders iets te kortdag werd. Voor de diensten van januari kan iedereen zich nu aanmelden!


Tot wanneer kan ik mijn team inplannen?

Aanmelden door middel van het zelf inplannen kan tot 18 december. De openstaande diensten na deze datum zullen door het clubmanagement aan de desbetreffende teams toegewezen worden. Wees er dus snel bij, zodat je op een gewenst moment de dienst kan draaien.


Hoe kan ik mijn dienst inplannen?

Hieronder vind je het stappenplan om een dienst in te plannen (ook als bijlage te bekijken). Dit kan snel en gemakkelijk via de HC Rotterdam app. 

  1. Open de HC Rotterdam app
  2. Klik rechts onderin op meer
  3. Klik op plan uw dienst
  4. Kies de gewenste datum
  5. Kies het gewenste tijdstip en druk op plan mij in
  6. Bevestig de keuze
  7. Jouw dienst is nu ingepland
  




Voor vragen kan er contact opgenomen worden met Clubmanager Vincent Klinckenberg via [email protected].


๐Ÿ“ธ Ruud Stork

Voorwaarden & disclaimer