1-header.jpg Header foto 1.2.png Header foto 2.png

📝 HC Rotterdam en LiteBit starten een partnership!

18-10-2022
Nieuwsafbeelding

Een partnership met LiteBit? Yes, wij leggen jou precies uit waarom! 

 

Misschien heb je het logo van LiteBit al gespot op de rug van Heren-1. Je zal je vast afgevraagd hebben wie dat zijn. LiteBit is een van Nederlands bekendste en langst bestaande platformen als het over crypto gaat en is gevestigd in Rotterdam. Bij LiteBit kun je op een veilige, makkelijke en snelle manier crypto kopen en verkopen. Al één miljoen klanten in Nederland en andere Europese landen handelen met alle vertrouwen op dit platform.

 

LiteBit wilt daarom ook de leden van HC Rotterdam graag kennis laten maken met de veilige en eenvoudige manier van handelen. Ze bieden een alles-onder-1-dak platform waar je alle informatie kunt vinden over investeren én crypto. Ben jij benieuwd naar het investeren en handelen in crypto, neem dan een kijkje op het unieke platform en start jouw avontuur in de crypto-wereld!

 

Wil je je graag registreren? Er is een speciale link voor HC Rotterdam leden beschikbaar óf scan de QR-code. Met jouw registratie en avontuur bij LiteBit steun je ook nog eens de club door middel van een hogere sponsorbijdrage aan de vereniging. 


Registreer je nu via deze link of scan onderstaande QR code. 




Voorwaarden & disclaimer