1-header.jpg Header foto 1.2.png Header foto 2.png

🌷 Clubleden korting bij Tulp Keukens!

12-10-2022
Nieuwsafbeelding

Tulp Keukens is de trotse hoofdsponsor van de Tulp Hoofdklasse Heren. Dat is fijn voor alle leden (of ouders/verzorgers van leden), want als lid van een Tulp Hoofdklasse club zoals HC Rotterdam ontvang je namelijk extra korting op een nieuwe keuken. Oftewel: Goed voor jou, goed voor de club.


Ben je op zoek naar een nieuwe keuken? Dan gaat Tulp graag voor jou aan de slag. Je profiteert alleen van het voordeel als je via het formulier op de website een afspraak inplant; zo kunnen we je extra tijd en aandacht geven. 


Een afspraak inplannen kan gemakkelijk via: https://www.tulpkeukens.nl/tulp-hoofdklasse-clubs/#location-and-date. De voorwaarden van deze actie zijn ook hier te vinden.


Tulp doet graag iets extra’s voor alle HC Rotterdam leden. Als lid, dan wel ouder/verzorger van een lid, ontvang je daarom 10% korting bovenop de actie die op dat moment loopt! 


Koop je een nieuwe keuken bij Tulp? Dan profiteer je niet alleen van extra korting maar verhoogt Tulp de sponsorbijdrage voor HC Rotterdam! Een win-win situatie als je het ons vraagt. 

Voorwaarden & disclaimer