🏆 Oranje heren winnen Pro League op HC Rotterdam

20-6-2022
Nieuwsafbeelding
Dit weekend wisten de Oranje Heren tweemaal van India te winnen. Op zaterdag scoorde India in de laatste minuut waardoor de wedstrijd met shoot-outs werd beslist. Oranje toonde zich hierbij trefzeker en keeper Pirmin Blaak stopte maar liefst drie keer de Indiase inzet.

Daar waar India zaterdag in de laatste minuut wisten te scoren, rondden ze op zondag al in de eerste minuut een aanval af met een prachtige goal. Gelukkig herstelde Oranje zich en stond na de speeltijd 2-1 op het scorebord.

Deze dubbele winst tijdens de Pro League in ons mooie stadion betekent dat Oranje na afloop werd gehuldigd voor de eindzege in de FIH Pro League. De mannen zetten in de afgelopen 14 wedstrijden grote stappen onder de nieuwe bondscoach Jeroen Delmée. In het weekend 25-26 juni spelen de kersverse Pro Leaguewinnaars op Den Bosch nog twee wedstrijden tegen Spanje.

Op de foto de Rotterdamspelers met de FIH Pro Leaguetrofee (v.l.n.r. Derk Meijer, Steijn van Heijningen, Justen Blok, Thijs van Dam en Tjep Hoedemakers)

Oranje dames spelen dinsdag en woensdag in Rotterdam
Deze week vinden nog 4 interlands plaats in ons mooie stadion. Op dinsdag 21 juni en woensdag 22 juni spelen de Oranje dames om 19.00 uur tegen China. Ook is er om 16.30 uur al de wedstrijd tussen Verenigde Staten en India.
Het wordt heerlijk weer, dus kom gezellig kijken naar beide wedstrijden. Er zijn  online kaarten verkrijgbaar en je kan deze beide dagen ook vanaf 15.30 uur kopen bij de ticketoffice bij de entree van de club.