🟢⚪🧨 MEISJES A1 IS LANDSKAMPIOEN!!

25-6-2022
Nieuwsafbeelding
Meisjes A1 is zaterdagmiddag LANDSKAMPIOEN geworden na winst op Den Bosch. Na een spannende eerste helft zette Fie Oosterwolde de Rotterdammers in het derde kwart op voorsprong. Den Bosch maakte ca 8 minuten voor tijd gelijk, waardoor de wedstrijd moest worden beslist met shoot-outs.
De keepster van HC Rotterdam, Olivia van der Knaap, stond sterk te keepen en de serie werd met 3-1 gewonnen.

Dank aan Den Bosch Meisjes A1 voor de spannende finale en hartelijke felicitaties voor de meiden, coaches, managers en alle meegereisde Rotterdamfans in ons wit-groen legioen!

Voor de thuisblijvers was de livestream van de wedstrijd te zien op Hockey.nl, waar inmiddels ook een mooi wedstrijdverslag van deze zinderend spannende MA1-finale staat. Lees hier ook het artikel, dat eerder deze week verscheen over de inbreng van familie Van Santbrink bij onze kampioensteams Dames-1 en Meisjes A1