1-header.jpg Header foto 1.2.png Header foto 2.png

🥰 Dankbaar voor inzet van onze vrijwilligers

7-12-2021
Nieuwsafbeelding

Op Nationale Vrijwilligersdag - 7 december - staan wij graag stil bij het belang van onze vrijwilligers voor onze vereniging. HC Rotterdam maken wij met elkaar: dóór leden en vóór de leden. Van het opstellen van de schema’s van wedstrijden en trainingen, opzetten van de Rotterdome, vinden van sponsoren, besturen van de club, maken van de teamindelingen, opstellen van de scheidsrechters tot het maken van de nieuwsbrief. De 204 vrijwilligers in onze commissies en bestuur zijn goud waard!

Check onze eregalerij
Door de diverse maatregelen zijn wij de afgelopen twee jaar helaas nauwelijks in de gelegenheid geweest om samen te komen. Eén van onze voornemens voor 2022 is om een moment te organiseren, waarop wij eenieder uitnodigen om met een borrel en hapje stil te staan bij het onbetaalbare werk dat voor de club wordt verricht. 

Ook is het gebruikelijk om een aantal personen nog eens extra in het zonnetje te zetten door hem/haar bijv. een Rotterdamspeld op te spelden. Aan onze eregalerij is te zien dat wij hieraan in de coronaperiode nauwelijks zijn toegekomen en dat hierin een inhaalslag moet worden gemaakt. Wij hebben er zin in!

De uitnodiging volgt binnenkort 💚🤍💥



Voorwaarden & disclaimer