1-header.jpg

🎪 Onze Rotterdome wordt binnenkort weer opgebouwd

24-9-2021
Nieuwsafbeelding
In de week van 11 oktober bouwen we de Rotterdome weer op. De commissie is druk bezig met de planning en naar verwachting is vanaf 27 september de website weer in de lucht zodat aanpakkers zich kunnen aanmelden.

De voorlopige planning
  • dinsdag 12 oktober: ondervloer leggen (20 aanpakkers)
  • woensdag 13 oktober: hal opzetten (120 aanpakkers)
  • donderdag 14 oktober: sportvloer leggen en afwerking (20 aanpakkers)
Aanmelden als aanpakker
Begin volgende week worden alle ouders die zich hebben gemeld via het formulier teamtaken uitgenodigd om in de webshop aan te geven wanneer zij komen helpen. Het zwaartepunt ligt op de woensdag en met name in de middag is het grote aantal van 50 vrijwilligers nodig. We hopen dat zoveel mogelijk mensen een handje kunnen komen helpen want bij deze klus maken vele handen letterlijk licht werk!

Waarom wordt de Rotterdome nu al opgezet?
Na de herfstvakantie worden de twee velden in de voorkant van de Rotterdome gebruikt door Wolfert Dalton voor de indoor gymlessen tijdens de renovatie van hun schoolgebouw. De achterste helft van de Rotterdome is voorlopig nog 'gewoon' kunstgras en wordt gebruikt voor veldtrainingen en wedstrijden van de mini's op zaterdag.

Wanneer gaan we zaalhockeyen? 
In het weekend 27-28 november zijn de laatste wedstrijden in de veldhockeycompetitie. Daarna wordt ook in de achterste helft van de Rotterdome een zaalvloer gelegd zodat we tijdens het zaalhockeyseizoen over vier velden kunnen beschikken. 
Voorwaarden & disclaimer