1-header.jpg Header foto 1.2.png Header foto 2.png

💡 ABN AMRO ondersteunt HC Rotterdam als club van morgen

1-10-2021
Nieuwsafbeelding
In 2019 is ABN AMRO gestart met De club van morgen: een programma om hockeyclubs helpen te verduurzamen. ABN AMRO heeft hierbij het doel uitgesproken om in 2025 alleen duurzame clubs te sponsoren. Om hierbij te ondersteunen hebben zij een duurzaamheidsscan laten afnemen bij alle door de bank gesponsorde clubs. Ook op HC Rotterdam helpt ABN AMRO ons om verder te verduurzamen.

Wij hebben op de club al veel stappen gezet. Zo is er LED-verlichting op alle velden en in het clubhuis. Er zijn hardcups voor ranja bij de jeugd en mini’s en bijv. ook infrarood kranen. Volgende stap is het onderzoeken van mogelijkheid van zonnepanelen, laadpalen op de parkeerplaats en vervangen van de CV-installatie in het clubhuis.



Heb jij ideeën op het gebied van duurzame initiatieven voor hockeyclubs? Hoe we dit nog beter zouden kunnen doen? Als je iets voor de club wilt betekenen, kan je je aanmelden voor de Commissie Maatschappelijk verantwoord organiseren op de club. Ook is ABN AMRO benieuwd naar jouw visie. Deze kan je delen via [email protected]. Onder deze initiatieven en ideeën belonen zij het beste idee met een clinic van international Jorrit Croon.
Voorwaarden & disclaimer