1-header.jpg Header foto 1.2.png Header foto 2.png

Vacature van de week: voorzitter en leden MVO-commissie

22-3-2021
Nieuwsafbeelding

Heb jij je wel eens afgevraagd hoe onze toekomst er uit zal zien? Wat zie je dan?

Wij stellen ons een hockeyclub voor die nog meer midden in de maatschappij staat, haar leden omwonenden en stadsgenoten betrekt bij mooie evenementen. Een club die voor een door de leden is maar ook de kinderen die geen lid zijn uit de buurt kennis laat maken met de vrijheid en het plezier dat sport te bieden heeft. Helpen ontwikkelen, zoals bij het maatschappelijk herstel na de Covid-crisis, die wij nu samen doormaken. Denk het ondersteunen bij leerachterstanden, maar ook hoe we onze topsporters en hun sportersmentaliteit kunnen inzetten door als voorbeeld te fungeren voor degenen die het in onze stad minder goed voor elkaar hebben.

Wij stellen ons een hockeyclub voor die volledig duurzaam is, waar de energie groen wordt opgewekt en het verbruik minimaal is. Waar plastic wordt gebannen en waar iedereen zich bewust is van wat de juiste voeding voor je lijf en je sport doet. Het is ook een club die inclusief is, waar iedereen, wie je ook bent of van welke achtergrond dan ook je welkom voelt en dat we het maximale doen om iedereen mee te laten doen.

Wat kun jij hieraan bijdragen?

Als gezegd, grootstedelijke sportclubs staan midden in de samenleving. Zeker in een stad als Rotterdam doet de club mee in alle aspecten van de maatschappij. De club vindt daarom Maatschappelijk Verantwoord Organiseren enorm belangrijk en wil de komende jaren verder bouwen aan een stevig MVO-beleid. Hierin is zeker al veel bereikt: LED-verlichting, het oprichten van de stichting Hockey voor Iedereen, de Sportspullenbank en allerlei maatregelen om energiezuiniger te worden. Om dit te bestendigen zijn wij op zoek naar een Voorzitter en Commissieleden voor de Commissie Verantwoord Organiseren.

Ben jij geïnteresseerd om verbinding te maken tussen maatschappelijk relevante thema’s en sport? Wil jij samenwerken, integraal denken en co-creëren op basis van breed gedragen clubwaarden, zoals eerlijkheid, transparantie, gelijkheid, discipline, respect en vriendschap? Als je je graag inzet met een commissie voor de maatschappij en een duurzame hockeytoekomst…

…dan zijn wij op zoek naar jou! 

Ben je geïnteresseerd of wil je meer weten of gewoon wat vragen? Neem contact op met de vrijwilligerscommissie via mail

Meer vacatures vind je op de vacaturebank, zoals:

  • Bestuurslid Tophockey Senioren
  • Voorzitter en leden Clubhuiscommissie
  • Trainingscoördinatoren jeugd
  • Contributiecoördinatoren
  • Webmaster/Systeembeheerder
  • Lijncoördinatoren regiojeugdteams
  • Vrijwilligerscommissie
  • Social Media-reporters

 

 

 

Voorwaarden & disclaimer