1-header.jpg

🤝 Kennismakingstrainingen voor jeugd met Hockeyplezier

1-8-2021
Nieuwsafbeelding

Na de zomervakantie starten de trainingen van Hockeyschool Hockeyplezier weer op HC Rotterdam. Deze trainingen zijn bedoeld voor kinderen (van 5-11 jaar), die de hockeysport vrijblijvend uit willen proberen zonder direct vast te zitten aan een lidmaatschap, én voor kinderen die op de wachtlijst staan voor lidmaatschap maar niet kunnen wachten op het nieuwe seizoen! Op deze manier worden kinderen geënthousiasmeerd, en behouden, voor de hockeysport. 

HC Rotterdam is blij met dit onafhankelijk initiatief, en alternatief. Veel kinderen, die bij Hockeyplezier zijn gestart, zijn op den duur ingestroomd bij de mini's of D-jeugd. Met als voordeel dat ze dan al een beetje kunnen hockeyen en gemotiveerd zijn omdat ze weten waaraan ze beginnen. 

In het najaar verzorgt Hockeyplezier weer een serie van 12 trainingen op HC Rotterdam. De training vindt plaats op de dinsdagmiddag van 16.00 tot 17.00 uur. Data zijn in september: 7, 14, 21 en 18, oktober: 5, 12 en 26 en in november: 2, 9, 16, 23 en 30 2021.

Kijk voor meer informatie en aanmelden op www.hockeyplezier.nl of stuur direct een mail.  

 

Voorwaarden & disclaimer