1-header.jpg Header foto 1.2.png Header foto 2.png

👭 Iets voor jou? Het duo-lidmaatschap voor senioren

3-6-2022
Nieuwsafbeelding

Wil je wel lekker hockeyen in één van onze seniorenteams, maar ben je niet altijd beschikbaar?! Dan is het duo-lidmaatschap misschien wel wat voor jou!

Sinds enkele jaren bestaat voor senioren op HC Rotterdam de mogelijkheid om een duo-lidmaatschap aan te gaan. Hiermee komen we tegemoet aan leden, die graag hun wedstrijden op zondag meepakken, maar vanwege hun thuissituatie (jong gezin, werk, etc.) niet iedere zondag mee kunnen spelen. Voor hen is dus het duo-lidmaatschap in het leven geroepen, waardoor twee leden samen als één volwaardig lid kunnen spelen in een competitieteam. 

Om in aanmerking te komen voor het duo-lidmaatschap, dient aan de volgende voorwaarden voldaan te worden: 

  • Het duo-lidmaatschap is alleen mogelijk in seniorenteams.
  • Een team bestaat uit minimaal 14 'full time' spelers. Heeft een team 18 spelers op de lijst staan, dan kunnen er dus 2 duo’s aangemeld worden.
  • Een duo dient zich gelijktijdig aan te melden, in hetzelfde team te zitten en aan elkaar gekoppeld te zijn.
  • Het duo bepaalt onderling hoeveel wedstrijden per duo-lid worden gespeeld. Voorwaarde is dat dit tezamen 100% van de gespeelde wedstrijden is.
  • Voorafgaand aan ieder hockeyseizoen dient een duo-lidmaatschap opnieuw te worden samengesteld & bevestigd.


Het duo-lidmaatschap kan worden aangevraagd door een mail te sturen aan de ledenadministratie. 

NB. De contributie voor een duo-lidmaatschap bedraagt meer dan de helft van een regulier lidmaatschap. Dit heeft te maken met de dubbele afdracht aan de KNHB. 

Voorwaarden & disclaimer