1-header.jpg Header foto 1.2.png Header foto 2.png

Voorlichting voor mini-trainers

maandag 26 juni 2017   |   20:00 - 21:30   |   Vergaderzaal (KOV)

Voor de trainingen op woensdag en vrijdag zijn we op zoek naar ouders die, alleen of samen met een andere ouder/jeugdspeler, training willen geven aan het miniteam van hun zoon of dochter. Voor geïnteresseerde ouders wordt een informatieavond gegeven door Lars Verboom: Lars Verboom gaat vanaf komend seizoen leiding geven aan de hockeytechnische opleiding van de jongste jeugd, de mini’s, van HC Rotterdam. Lars is in het dagelijks leven als docent lichamelijke opvoeding verbonden aan het Montessori Lyceum in Rotterdam. Bij HC Rotterdam is hij op dit moment trainer/coach van Jongens B1.

Maandag 19 juni van 20:00 – 21:00 uur is er een voorlichtingsavond over de opzet van de trainingen voor de mini’s en de rol die ouders hierin kunnen vervullen. Deze avond is zowel voor ouders die training (willen) geven als voor ouders die dit overwegen en eerst wat meer informatie willen hebben.

Maandag 26 juni van 20:00 – 21:30 uur is er een avond specifiek voor ouders die training willen gaan geven, met uitleg over de te gebruiken technieken en de trainingsopbouw.

Voor beide avonden kan je je aanmelden via onderstaande link: http://hcrotterdam.club/voorlichtingsavond-oudertrainer/

Als je al weet dat je training wil gaan geven, of training wil blijven geven, dan je graag aanmelden via onderstaand formulier: http://hcrotterdam.club/ouder-die-trainer-wil-worden/

We kijken er naar uit om er, samen met jullie hulp, een mooi, leuk en leerzaam (trainings)jaar van te maken voor alle mini’s! Voor vragen zijn we bereikbaar via [email protected]

Voorwaarden & disclaimer