1-header.jpg Header foto 1.2.png Header foto 2.png

tophockey aanmelding

Senioren
Ben jij goed genoeg om in Dames-1, Heren-1, Dames-2 of Heren-2 van HC Rotterdam te spelen, meld je dan voor 1 juli aan via [email protected]. In de mail graag je naam, geboortedatum, 06-nummer en adresgegevens vermelden.

 Tevens aangeven waar je nu speelt (vereniging en team) en een korte motivatie waarom je bij HC Rotterdam wilt spelen. Het helpt als je tevens een of meerdere video’s van jezelf in actie meestuurt zodat we ons al een beeld van je kunnen vormen.

Jeugdspelers Topjeugd
HC Rotterdam heeft een leuke en ambitieuze jeugdopleiding. Hierbij kijken we niet alleen naar de beste prestaties, maar letten we vooral op de ontwikkeling van de spelers en de teams. Ons doel is elk jaar een aantal jeugdspelers te kunnen "afleveren" aan onze eerste elftallen. Dit gebeurt niet zomaar. Spelers en speelsters zullen hier samen met de trainers en coaches hard voor moeten werken. Ook houden we goed de balans in de gaten tussen Hockey-School-Fysieke belasting en FUN.

Jeugdspelers van buiten kunnen bij onze topjeugd in principe alleen maar instromen in de eerste teams (jongens-meisjes D1/C1/B1/A1) waarbij er per lijn aanvullende eisen kunnen gelden. Naast dat er naar leeftijdscategorie (ben je 1e of 2e jaars) wordt gekeken moet je je kunnen meten met de”top drie spelers” / "beste speler in een linie”, zowel technisch als spel-inzichtelijk zeer goed zijn en toegevoegde waarde hebben voor het team!

Durf je de uitdaging aan (en als toptalent doe je dat natuurlijk), dan kun je jouw aanmelding naar ons sturen. In verband met het coronavirus wordt bekeken hoe we de opzet van de selectietrainingen voor instroom van buiten gaan opzetten. Hoe eerder je inschrijft, hoe beter. Wie weet komen we dan al een keer naar een wedstrijd kijken!

Selectieproces zij-instroom HC Rotterdam topjeugd:

A- en B-categorie
1. Afhankelijk van jouw leeftijdscategorie en in welke linie er behoefte is aan versterking word je wel/niet uitgenodigd om een keer met het eerstelijnsteam in de lijn waarin je nu uitkomt mee te trainen. De exacte datum en tijd ontvang je per mail.

2. Zien wij potentie in jou, dan word je uitgenodigd om een tweede keer mee te trainen. Zo kunnen de huidige trainers en coaches een goed beeld van jou krijgen en kunnen zij inschatten hoe jij je verhoudt tot de spelers die nu al in jouw lijn bij HC Rotterdam spelen.

3. Als de trainers en coaches van oordeel zijn dat je een echte aanwinst bent voor de linie waar je mogelijk in gaat spelen, zal je vervolgens begin juni aan onze selectietrainingen mogen deelnemen. Pas na deze selectie trainingen zal je te horen krijgen of je deel zult uitmaken voor het team voor het seizoen van 2022-2023.

C- en D-categorie

1. HC Rotterdam heeft geen selectietrainingen voor de Topjeugd C en D. Je wordt uitgenodigd voor een training met een van de huidige topteams.

2. Zien wij potentie in jou, en kun je je direct meten met de ”top drie spelers” / "beste speler in een linie” dan word je uitgenodigd om nog een paar keer mee te trainen met het eerstelijnsteam in de lijn waarin je nu uitkomt. Zo kunnen de huidige trainers en coaches een goed beeld van jou krijgen en kunnen zij inschatten hoe jij je verhoudt tot de spelers die nu al in jouw lijn bij HC Rotterdam spelen.

 

3. Als de trainers en coaches van oordeel zijn dat je een echte aanwinst in jouw leedtijdscategorie bent, zal je vervolgens begin juni aan onze selectietrainingen mogen deelnemen. Pas na deze selectie trainingen zal je te horen krijgen of je deel zult uitmaken voor het team voor het seizoen van 2022-2023.

 

 
Voorwaarden & disclaimer