1-header.jpg Header foto 1.2.png Header foto 2.png

senioren trimhockey

Nog geen hockeytalent, maar wel enthousiast voor het spel? Of heb je een druk (sociaal) leven waardoor de weekenden bijzonder vol zitten? Misschien is trimhockey dan wel wat voor jou!

Training
Op maandagavond is er trimhockey training van 20.00 tot 21.30 uur. Dit is een vrij grote groep (gemengd, met een leeftijd van 30 tot 60 jaar). Het eerste half uur wordt er gewerkt aan conditie, warming-up en basistechnieken. Het volgende half uur wordt middels diverse oefeningen geoefend op techniek,waarna het laatste half uur gebruikt wordt voor onderlinge wedstrijdjes.
Het niveau varieert van beginners tot gevorderden. De trainers (altijd 2, soms 3) passen de oefeningen aan het niveau aan. Zo nemen zij in het begin van het seizoen de echte beginners een aantal keren apart.

Wedstrijden
Een aantal trimhockeyers neemt ook deel aan de trimhockeycompetitie (Rijnmondcompetitie), waarbij om de week op maandagavondeen wedstrijd (thuis en uit) wordt gespeeld tegen een ander trimhockeyteam uit de regio. De Rijnmondcompetitie bestaat uit 4 poules voor gemengde teams (met minimaal 5 dames). De spelregels zijn praktisch gelijk aan de regels in de gewone competitie.

Aan het eind van het hockeyseizoen (eind juni) vindt op een vrijdagavond een afsluitend toernooi plaats waar alle teams uit de Rijnmondcompetitie elkaar treffen. Het toernooi wordt traditioneel afgesloten met een BBQ en feestavond.
Meer informatie over deze competitie is te vinden op https://trimhockey.info/

Contributie
Als je al lid bent van HC Rotterdam en deelneemt aan de zondagcompetitie of Sevens betaal je alleen het duurste lidmaatschap. 
Ben je nog geen lid van HC Rotterdam? De actuele contributie is terug te vinden op de website van de club. Voor nieuwe leden bij de senioren wordt op HC Rotterdam geen inschrijfgeld gevraagd.

Indien je vragen hebt over trimhockey bij HC Rotterdam of een keer wilt meedoen met een proeftraining, dan kun je een mail sturen naar [email protected] t.a.v. Merel Saura.
Ben jij nu al enthousiast en wil jij je gelijk aanmelden als trimhockeylid, dan kun je een mail sturen naar [email protected].

 

 


 

 
Voorwaarden & disclaimer