1-header.jpg Header foto 1.2.png Header foto 2.png

senioren sevens

DE 35+ COMPETITIE
HC Rotterdam kent sinds enkele jaren een unieke competitie in Nederland: HCR Sevens. Een ongekend succes en dat is niet toevallig. Het gaat hier om een competitie voor vrouwen en mannen van 35 jaar en ouder.
Er wordt gespeeld in zeventallen, waarbij de teams het om de week op een half veld tegen elkaar opnemen. Er is een aparte mannen- en vrouwencompetitie.

Er wordt gespeeld met aangepaste regels: er zijn geen keepers en scheidsrechters, de wedstrijd duurt 30 minuten, alleen flatsen en pushen is toegestaan als pass in het veld en elk team speelt per avond gemiddeld twee wedstrijden.
Start spelen om 20.30 uur. Vanaf 20:00 inloop in het clubhuis.
Na de wedstrijden is er (natuurlijk) volop gelegenheid voor een gezellige derde helft.

Wil je mee doen aan deze competitie? Vul dan het inschrijfformulier in en kies bij lidmaatschapssoort voor 'Sevens'. Indien je bij een bepaald team geplaatst wil worden, kan je dat op het formulier aangeven.
Als je een heel team wilt aanmelden, dan kan dat natuurlijk ook. Dit kan alleen wanneer het team uit minimaal 10 personen bestaat. Bij minder dan 10 personen gaan we kijken welke andere teams nog mensen kunnen gebruiken of naar mogelijkheden om het team aan te vullen naar minimaal 10 personen.

Ben je al lid van HC Rotterdam dan kan je uiteraard ook deelnemen aan deze competitie! Je kunt je dan aanmelden door het sturen van een mail naar onderstaand mailadres. Samen bekijken we dan de mogelijkheden.

Heb je gewoon een vraag stuur dan een mail naar [email protected]

CONTRIBUTIE
Als je al lid bent van HC Rotterdam en bijv. trimhockeyer of zondagcompetitie speelt, betaal je alleen het duurste lidmaatschap.
Ben je nog geen lid van HC Rotterdam? De actuele contributie is terug te vinden op de website van de club. Voor nieuwe leden bij de senioren wordt op HC Rotterdam geen inschrijfgeld gevraagd.

AANGEPASTE REGELS
- half speelveld,
- geen keepers, 
- geen scheidsrechters, 
- de wedstrijd duurt 30 minuten, 
- alleen flatsen en pushen is toegestaan als pass in het veld.

SEIZOEN 2021-2022
De speeldata voor de tweede seizoenshelft:
11 maart
25 maart
8 april
22 april
13 mei
3 juni
17 juni
1 juli

HCR-SEVENS in het kort:
  • Start september.
  • 1x per 2 weken op vrijdagavond.
  • Mannen- en vrouwenteams.
  • 7v7 ongemengd.
  • Gemiddeld 2 wedstrijden per avond.
  • Speelduur 30 minuten.
  • Minimum leeftijd 35 jaar.
  • Gereduceerde contributie.
  • Geen inschrijfgeld.
 
Voorwaarden & disclaimer