1-header.jpg Header foto 1.2.png Header foto 2.png

Fysiotherapie

Mogelijkheid voor fysiotherapie op de club

HC Rotterdam en Fysiotherapiepraktijk Dubbel Fit zijn een samenwerking aangegaan waardoor het mogelijk is om je op de club te laten behandelen voor blessures. Mattias Middelkoop is namens fysiotherapie praktijk Dubbelfit nu drie seizoenen actief als fysiotherapeut van de Heren-1 selectie van HC Rotterdam. De afgelopen seizoenen heeft hij zich voornamelijk gericht op de werkzaamheden rondom Heren-1, maar met ingang van 2018 is een pilot gestart en zijn ook andere leden welkom voor behandeling.

Als de beschikbaarheid van Mattias het toelaat, is er ook voor ouders of verzorgers mogelijkheid om tijdens de trainingen van zoon of dochter gebruik te maken van de fysiotherapeut. Iedereen is welkom!

Junioren tot 18 jaar zijn gratis met ouders meeverzekerd en hebben recht op 18 behandelbezoeken per kalenderjaar. Hiervoor betalen ouders geen eigen risico. Vergoedingen vanaf 18 jaar komen uit de aanvullende verzekering, indien deze is afgesloten.

Mattias zal naar verwachting 3 dagen aanwezig zijn op de club en het is mogelijk een afspraak te maken via 06-47691278. De voorkeur gaat uit om dit via WhatsApp te doen omdat hij i.v.m. behandelingen niet de gehele dag in staat is om zijn telefoon te beantwoorden. Hij is eventueel ook via [email protected] bereikbaar.


 
Voorwaarden & disclaimer