1-header.jpg Header foto 1.2.png Header foto 2.png

club accommodatie

HC Rotterdam beschikt over een prachtig complex dat geschikt is voor zowel grootschalige publieksevenementen als kleinschalige, specifieke evenementen. Een ruim clubhuis met grote en kleine ruimtes, uitstekende horecafaciliteiten, een stadion met 3.500 tot 5.000 zitplaatsen, 3 watervelden, 4 zandingestrooide velden en een ruime parkeerplaats voor 300 auto's.


 

Velden reserveren
Leden van HC Rotterdam kunnen het gebruik van een veld voor een extra training, oefenwedstrijd, toernooi etc. of gebruik door derden aanvragen via [email protected]

Clubhuis en/of restaurant
Leden van HC Rotterdam kunnen gebruik maken van het clubhuis, bijvoorbeeld om na de training gezellig met elkaar een hapje te eten, een teambespreking te houden, Sinterklaas te vieren etc. Ook is het mogelijk om de vide of vergaderzaal te gebruiken. Reserveren kan via [email protected].

Mogelijkheden voor huur velden, zalen en faciliteiten door derden
HC Rotterdam heeft een prachtige accommodatie met ook voor derden veel mogelijkheden voor (school)sportdagen, clinics, sportieve bijeenkomsten, vergaderingen etc. Het clubhuis beschikt over drie verschillende vergaderruimtes met een capaciteit tot maximaal 500 personen.

Vergaderruimte
50 personen

Vide
50 personen (vergaderopstelling)
100 personen (theateropstelling met podium)
120 personen (diner)

Clubhuis
200 tot 500 personen (receptie, theateropstelling met podium, diner)

Voorzieningen
HC Rotterdam beschikt over een geluidsinstallatie met twee microfoons en een beamer incl. scherm. Tevens zijn er een flip-over en een whiteboard aanwezig op de club. Er is ruime parkeergelegenheid voor 300 personen en in het gebouw is een personenlift aanwezig.

Cateringmogelijkheden
In het clubhuis van HC Rotterdam bevindt zich een professionele keuken.
Daarnaast is er een vaste samenwerking met cateringbedrijf Kitchen of Heemskerk.
Samen verzorgen zij o.a. lunches, borrels en diners. U kunt uw specifieke wensen bespreken.

Om de mogelijkheden te bespreken, kunt u contact opnemen met clubmanager Karianne Lagendaal, op [email protected] of 010-4651664. 


 

 
Voorwaarden & disclaimer