1-header.jpg Header foto 1.2.png Header foto 2.png

Het Horeca team

Afgelopen maand schreven wij dat er een verandering in de horeca van HC Rotterdam aan zat te komen. Na 4,5 jaar heeft Horecamanager Tjeerd Esser aangegeven toe te zijn aan een nieuwe uitdaging en dat betekent een nieuwe invulling voor de bar. 


Ross Heemskerk en zijn team gaven aan geïnteresseerd te zijn en zoals aangekondigd zal Ross samen met Koen van Everdingen en Florian Faasen vanaf vandaag, donderdag 1 december, de horeca van de club gaan runnen. Nieuwsgierig naar wat zij gaan doen en wie het zijn? Wij stellen ze graag aan je voor.


 

Vertel eens, wie zijn Ross, Koen & Florian en hoe zijn zij bij HC Rotterdam terecht gekomen?
Ross Heemskerk, 37 jaar, is 13 jaar geleden begonnen met zijn cateringbedrijf Kitchen of Heemskerk. 


"Het startte allemaal onschuldig bij V.O.C. met het organiseren van de keuken en het organiseren van BBQ-events. Een aantal jaar later ben ik op Sybren, de toenmalige verenigingsmanager van HC Rotterdam, afgestapt of ze interesse hadden om partijen uit te besteden. 


En nu na zeven jaar mijn ziel en zaligheid in de keuken van HC Rotterdam gelegd te hebben kreeg ik de kans toegereikt om ook de bar te pachten. Ik hou van teamwork en benaderde Koen, Florian en Charlotte om een goede structuur te bouwen. Wij hebben de droom dat in hockey Nederland men graag naar HC Rotterdam komt om te genieten van kwalitatief goede horeca en vooral een warm ontvangst, waar een ieder kan socializen en welkom is. 


Graag wil ik Tjeerd bedanken voor de fijne samenwerking de afgelopen jaren en zal ik mijn ziel en zaligheid in de horeca blijven leggen om de leden een mooi hockey thuis te geven."

Koen van Everdingen, 34 jaar jong, woont samen met Britt en is trotse papa van Pien.


"Ik ben van huis uit een echte VOC'er. Daar mijn hele jeugd barwerk gedaan en jarenlang in de barcommissie gezeten. Vanaf de start van Kitchen of Heemskerk altijd veel voor Ross gewerkt. Tijdens mijn opleiding kon ik de horeca tak nooit echt loslaten en had ik stiekem altijd wel de gedachte om in die sector te blijven.


In 2017 is Ross gevraagd de horeca op Hockey Club Barendrecht te verzorgen, vanaf die dag is een mooie samenwerking tussen Ross en mij ontstaan. Inmiddels runnen we ook al anderhalf jaar de keuken van RHV Leonidas en mogen we met trots zeggen dat we nu ook de bar van HC Rotterdam gaan doen. 


Ik zal me voornamelijk bezighouden met het ondersteunen van Florian bij het runnen van de bar en de focus leggen op het organiseren van evenementen. Dus mochten jullie nog leuke idee├źn hebben, spreek me vooral aan!"

Florian Faasen, 33 jaar, geboren en getogen in Rotterdam, neef van Koen en net als hij een groot VOC-hart. 


"Van jongs af aan eigenlijk altijd gevoetbald en gecricket, maar tussendoor ook nog heel kort 2 jaar gehockeyd in de jeugd bij HC Rotterdam! Tijdens mijn studiejaren kwam ik erachter dat ik toch wel een echte horeca-man ben en ben daar dan ook in doorgegaan. Jaren in Cafe Spiegel gewerkt en bij restaurant Mangiare, met wie ik samen ook de derde vestiging van heb opgezet in de kunststudio van AAAGallery aan de Zaagmolenkade. Daarna heb ik diverse klussen gedaan voor Ross, waarna Koen en Ross mij een kleine twee jaar geleden vroegen of ik het team wilde komen versterken. Daar kon ik natuurlijk geen nee tegen zeggen! 


Keukenwerk vind ik erg leuk om te doen, maar mijn hart ligt stiekem toch echt achter de bar. Vandaar dat ik ook het nieuwe gezicht zal worden van de bar van HC Rotterdam. Ik heb hier erg veel zin in en kijk uit naar de mooie tijden die komen gaan! We zullen de komende tijd veel aanwezig zijn op de club, dus kom vooral gezellig langs om kennis te maken onder het genot van een hapje en vooral een drankje!"


Tjeerd (links) is onze horecamanager en Ross (rechts) is onze foodlover in de keuken. Beiden sturen zij hun team aan dat voor jullie klaarstaat achter de bar en in de keuken.
 
Voorwaarden & disclaimer