1-header.jpg Header foto 1.2.png Header foto 2.png

Horeca arrangementen

Naast het vrijdagmenu en de daghap kan je bij HC Rotterdam dagelijks terecht voor speciale gelegenheden, team-etentjes of gewoon met een grote groep. Er zijn verschillende mogelijkheden voor lunch, diner of snack, die kunnen worden besproken met horecamanager Florian. Alles is van de beste kwaliteit, vers bereid en huisgemaakt.

Vrijdag: iedere week een wisselend vrijdagmenu
Wekelijks wordt via de socials en op de website een nieuw vrijdagmenu met drie wisselende gerechten bekendgemaakt. Voor de jongsten is er een kidsmenu. De maaltijden van het vrijdagmenu kunnen worden besteld, en afgehaald, aan de bar. Zoek daarna een plekje in het clubhuis, ga lekker zitten en doe alsof je thuis bent. Super als je de barcrew na afloop helpt door even op te ruimen en je bord terug te brengen naar de bar.   

Reserveren is niet nodig, maar op is op! Wil je zeker zijn van een lekkere maaltijd, reserveer dan bij Florian 

Diverse arrangementen op reservering
Wat denk je van een Italiaans buffet, ga je voor Mexicaans of wil je juist smullen van Oosters eten? Gaan jullie met elkaar genieten van een BBQ-arrangement of zet de keukencrew de tafels vol verschillende pizza's? Ook tapa's, borrelplanken, high tea, een fijne broodlunch of een lekkere snack behoren tot de mogelijkheden. Florian kan jullie er alles over vertellen. 

 
Voorwaarden & disclaimer