1-header.jpg Header foto 1.2.png Header foto 2.png

Horeca Algemene informatie

De afgelopen jaren heeft Ross altijd met veel plezier de keuken verzorgd. Vanwaar nu de uitbreiding naar de bar?

"Soms moet er een uitdaging bij komen om het werkplezier te vergroten”, legt Ross uit. "Nu het team flink is uitgebreid, zijn we toe aan een nieuwe stap. We denken dat we met ons team nog meer levendigheid op de club kunnen creëren en willen daarbij ons steentje bijdragen aan het speelplezier bij de leden. De combinatie van bar en keuken zorgt voor een efficiëntere samenwerking wat gaat helpen bij evenementen. Daarbij kan er één visie doorgevoerd worden wat meer eenheid uitstraalt.”


Allereerst willen wij de sfeer in het clubhuis verbeteren.

Ross vertelt verder: "Door nieuw meubilair willen we het clubhuis multifunctioneel maken. Het moet een plek worden waar teams na hun training gezellig gaan borrelen, maar het moet ook mogelijk zijn om als ouder rustig een tijdschrift te lezen. Nu zijn er nog te veel dezelfde hoekjes en wij denken dat dit verbeterd kan worden. Daarbij willen we graag in de zomer het horecaplein uitbreiden. Afgelopen jaren is gebleken dat dit een echte toevoeging is geweest voor de club.”


Er gaan geruchten over een sportsbar, klopt dat?

"Dat klopt! Op korte termijn zullen we beginnen met het creëren van een ware sportsbar in het huidige restaurant met meerdere tv schermen. Dit moet weer de huiskamer van Hillegersberg worden”, geeft Koen aan. "Een gezellige borrel plek rond de openhaard waar ook heerlijk gegeten kan worden. Teams kunnen na de training genieten van koude pils of een goed glas wijn met natuurlijke een heerlijke snack. Het bier en wijn arrangement zal een upgrade krijgen met betere wijnen op de fles.”


Het restaurant zal dus omgebouwd worden naar een sportsbar waar borrelen meer de nadruk krijgt dan in het huidige concept. Nieuwe horecamanager Florian vertelt hierover: "De bedoeling is dat het borrelen zo gezellig is, dat men ook een hapje blijft eten. Daarbij zal er een goede borrelkaart komen met meer mogelijkheden, denk aan verschillende flammkuchen, charcuterie, etc. De sfeer zal iets informeler worden, kaarsjes, bier/wijn/borrel kaart op tafel, blik met bestek in plaats van ingedekte tafels.”


"Wij hopen in de winterstop ook de bar een facelift te kunnen geven. Dit zal onze gasten meer aantrekken bij binnenkomst en bieden wij hen een assortiment van deze tijd. Er zullen meer speciaal bieren op tap komen en een mooie wijnkoeling met lekkere wijnen voor de liefhebbers. Ook zal er een tweede koffie machine geïnstalleerd worden voor een hogere doorlooptijd op de drukke weekenden”, licht Florian verder toe.


"Daarnaast zullen wij onze horecaervaringen delen met het barpersoneel om ervoor te zorgen dat we de horeca op HC Rotterdam naar een nog hoger niveau kunnen tillen.”


Wat verwachten jullie van onze leden?

"We merken nu al veel nieuwsgierigheid bij de leden naar de nieuwe plannen. Dat is een goed teken”, reageert Koen gelijk. "De grootste doelstelling is dat de leden trots worden op de horeca op HC Rotterdam, als we dit kunnen bereiken dan is onze missie geslaagd. Uitspelende teams moeten weer terug naar de club komen omdat het daar gebeurt. "


"We hopen vooral ook meer ouders in het clubhuis te ontvangen”, gaat Koen verder. "We merken dat er vooral op trainingsdagen nog veel ouders in de auto blijven wachten. Het is aan ons om ervoor te zorgen dat het clubhuis een veel betere plek is.” 


Tot slot geeft het nieuwe horecateam aan ook de leden meer te willen betrekken in de activiteiten die we gaan organiseren. "Dus mochten jullie nog leuke ideeën hebben, laat het ons vooral weten!”


 

 
Voorwaarden & disclaimer