1-header.jpg Header foto 1.2.png Header foto 2.png

Vrienden van HC Rotterdam

"De Vrienden staan achter de ambities van HC Rotterdam, sluit je aan!”

Hockey Club Rotterdam kent sinds lange tijd een belangrijke speler als het om sponsoring gaat: ‘Vrienden van HC Rotterdam’. Deze Vrienden vormen een netwerk dat bijdraagt dat de club haar ambities voor de hockeysport kan nastreven. Om de topsport, de jeugdopleiding, maar ook het niveau van de breedtesport te verbeteren, dragen De Vrienden van HC Rotterdam heel graag hun steentje bij en zijn zij samen een van de grootste sponsoren voor de club. De een spreekt van een businessclub, de ander van een vriendennetwerk – één ding is zeker; als ondernemers zijn de Vrienden graag bij elkaar en zetten zij zich in voor de belangen van de club. Dat elkaar onderling business gegund wordt, is vanzelfsprekend. Ooit opgericht met het motto ‘where business meets pleasure’ is de Vrienden van HC Rotterdam er sinds 2001 voor elkaar en voor de club.

De Vrienden ontmoeten elkaar tijdens een Vriendenborrel, die vier keer per jaar plaatsvindt. Nog vaker zien zij elkaar op zondag, als ze langs de lijn de wedstrijden van Dames-1 of Heren-1 kijken en na afloop samen wat drinken in het clubhuis. Veel Vrienden hockeyen zelf, voor hen is het altijd weer hopen dat ze niet uit moeten spelen wanneer er een mooie pot hockey te zien is in het stadion. Gelukkig speelt Heren-1 ook regelmatig op een vrijdagavond. Maar er zijn ook veel leden die de club goed kennen door hun zoon of dochter, die op zaterdag in de jeugd speelt.

Vriendenborrels
Voor de borrel, meestal op een woensdagavond, gaan Vrienden rechtstreeks uit kantoor naar het clubhuis. Als de jeugd, die net klaar is met trainen, wordt afgewisseld door de trainingen van de senioren, zie je de Vrienden de trap oplopen richting de vide voor een gezellige avond. Iedereen kent elkaar, voordat het programma begint is er daarom altijd gelegenheid eerst bij te praten met een drankje en een bitterbal. Vaak is er een spreker met een presentatie die bijna altijd gerelateerd is aan sport, waardoor er na afloop goede discussies over het onderwerp op gang komen. Na een presentatie blijft het grootste gedeelte van de Vrienden nog even hangen en wordt er in het restaurant van het clubhuis met elkaar gegeten.

Bestuur Vrienden van HC Rotterdam
Het bestuur van de Vrienden van HC Rotterdam is blij dat de coronamaatregelen versoepeld zijn en dat er weer gehockeyd kan worden. Op die manier mag ook de eigen agenda weer worden hervat met alle activiteiten. De Vrienden van Rotterdam hebben voor dit seizoen, maar ook de nog te volgen, zich ten doel gesteld hun zichtbaarheid binnen de club te vergroten en te groeien in hun ledenaantal. Daarvoor zijn zij op zoek naar nieuwe Vrienden. Onder alle leden en vrijwilligers die HC Rotterdam kent, bevinden zich ongetwijfeld mensen die zich willen aansluiten of misschien zelfs wel in het bestuur van de Vrienden zouden willen plaatsnemen. 

Word ook Vriend van HC Rotterdam
Vriend worden kent alleen maar voordelen: HC Rotterdam kan door jouw lidmaatschap haar doelen binnen de hockeysport nastreven en zelf leer je een groep ondernemers kennen met allemaal een hart voor hockey. Als Vriend zijn kansen en mogelijkheden voor het zichtbaar maken van jouw eigen bedrijf heel divers, niet alleen door de Vriendenborrels, ook door andere activiteiten als een jaarfeest, een buitenactiviteit zoals een bedrijfsbezoek – misschien wel dat van jou – en sportieve activiteiten zoals een hockeytoernooi of een sloepentocht. Dat maakt de Vrienden van HC Rotterdam de gezelligste businessclub van de stad. Voor meer informatie is er de website www.stichtingvrienden.nl maar iedereen is van harte welkom om een keer een activiteit van de Vrienden bij te wonen. Een club als HC Rotterdam kan niet bestaan zonder het hebben van goede Vrienden en hoopt daarom dat je jij daarbij aansluit!

Hans van Ruiten ([email protected]) en Erik Batenburg ([email protected] of 010-524 3311) geven graag meer informatie over de Vrienden van HC Rotterdam.

 
Voorwaarden & disclaimer