1-header.jpg Header foto 1.2.png Header foto 2.png
Afgelaste Wedstrijden
Totaal: 3 thuiswedstrijd(en) en 0 uitwedstrijd(en) afgelast

zaterdag 11 mei 2024
Tijd T/U Team Tegen team
09:00 Thuis MO9-07 hdm MO9-10
09:00 Thuis JO8-04 D.H.C. Hudito JO8-2
10:30 Thuis MO7- Boekhorsten M.H.C. Krimpen MO7-1-mix

Kom naar de Super Sunday Fanday op 28 april!

22-4-2024
Nieuwsafbeelding
Aanstaande zondag 28 april is het zover: de laatste Super Sunday van dit seizoen. En niet zomaar één, maar een dag speciaal in het teken van onze trouwe fans! πŸ’šπŸ€

Heb jij zaterdag een leuke Koningsdag gehad en zin om het feestje door te zetten? Kom zondag dan gezellig naar de Super Sunday Fanday bij HC Rotterdam! Op deze dag staan er twee super spannende wedstrijden van Dames 1 en Heren 1 op het programma en kun jij als β€˜ultimate fan’ kans maken op een fantastische prijs!

Het wedstrijdprogramma:

πŸ”₯ 12:00 uur Rotterdam D1 – Oranje-Rood D1
Onze Dames spelen een spannende wedstrijd tegen directe concurrent Oranje-Rood en zijn bij winst een stapje dichterbij handhaving in de Hoofdklasse.

πŸ”₯ 14:00 uur Rotterdam H1 – Klein Zwitserland H1
Onze mannen kunnen een goede stap zetten in de richting van de Play-offs bij winst op Klein Zwitserland. De fans zijn dus hard nodig!

Hoe maak jij kans op die geweldige prijs?
Maak van je oranje outfit een groene, verf je gezicht, neem je spandoek mee en laat je horen voor onze Rotterdamse Dames en Heren!!! πŸ™Œ

🎟️ Tickets
Tickets zijn online te bestellen in onze ticketshop. Kinderen t/m 17 jaar en thuisspelende senioren kijken deze wedstrijden gratis.

Reacties

Er zijn nog geen reacties, plaats uw reactie hieronder

Reageer op het nieuws



Voorwaarden & disclaimer