1-header.jpg Header foto 1.2.png Header foto 2.png
Afgelaste Wedstrijden
Totaal: 3 thuiswedstrijd(en) en 0 uitwedstrijd(en) afgelast

zaterdag 11 mei 2024
Tijd T/U Team Tegen team
09:00 Thuis MO9-07 hdm MO9-10
09:00 Thuis JO8-04 D.H.C. Hudito JO8-2
10:30 Thuis MO7- Boekhorsten M.H.C. Krimpen MO7-1-mix

HC Rotterdam en OSAKA verlengen Official Partnership met zes jaar

18-4-2024
Nieuwsafbeelding
HC Rotterdam heeft opnieuw een meerjarige overeenkomst gesloten met het Belgische sportmerk OSAKA. Het partnership wordt verlengd vanaf komende zomer, wat betekent dat OSAKA met ingang van seizoen 2024-2025 opnieuw Official Partner en kledingsponsor van HC Rotterdam is. 

De eerste samenwerking met OSAKA begon in de zomer van 2018, en nu, zes jaar later, wordt de samenwerking voortgezet. 

‘Onze voortzetting van het partnerschap met OSAKA is gebaseerd op een solide basis van wederzijds vertrouwen en gedeelde waarden. Het hockey zit in het DNA van OSAKA, wat naadloos aansluit bij onze clubidentiteit. Door de sterke relatie die we de afgelopen 6 jaar hebben opgebouwd, hebben we alle vertrouwen om onze samenwerking voort te zetten,’ aldus een trotse Jac Bressers, voorzitter van HC Rotterdam. 

Net als HC Rotterdam is ook OSAKA zeer tevreden met de kersverse verlengingsovereenkomst. 'We zijn erg dankbaar, maar bovenal enorm trots dat HC Rotterdam wederom Osaka heeft gekozen als hun vertrouwde kledingleverancier. We kijken ernaar uit om de komende 6 jaar samen te werken. We zullen er alles aan doen om jullie fantastische club op gepaste wijze in de verf te zetten,' aldus Jurgen Creyf, salesmanager bij OSAKA. 

Clubkleding krijgt een nieuwe impuls
Tijdens de DAKA Super Sunday op 24 maart werd het officieel aangekondigd door de voorzitter: de clubkleding voor het seizoen 2024-2025 krijgt een rebranding! Het nieuwe tenue is in samenwerking met de club en Official Partner OSAKA ontworpen en zal binnenkort aan iedereen worden gepresenteerd. 

De hoogwaardige kleding van OSAKA blijft verkrijgbaar bij de officiële leverancier DAKA, waarmee HC Rotterdam vorige zomer een nieuwe overeenkomst sloot.

Op de foto v.l.n.r.: Tjeerd Esser (accountmanager teamwear DAKA), Jac Bressers (voorzitter HC Rotterdam) en Jurgen Creyf (salesmanager bij Osaka Hockey Europe N.V.)

Voorwaarden & disclaimer