1-header.jpg Header foto 1.2.png Header foto 2.png

👐 Aanpakkers gezocht voor de Rotterdomecommissie!

16-4-2024
Nieuwsafbeelding
Beste leden,

Het is alweer ruim een week geleden sinds we samen met een groot aantal vrijwilligers de Rotterdome weer hebben opgeborgen naast veld 6. Alle vloertegels en andere onderdelen zijn keurig onder de tribune opgeslagen! Tijdens zowel de op- als afbouw hebben we enkele dagen moeten schuiven in onze planning vanwege het weer, maar desondanks zijn we erin geslaagd de Rotterdome tijdig op te ruimen, waardoor veld 6 weer beschikbaar is. Dit jaar was er als kers op de taart een extra intensief weekend, waarbij zelfs het Algemeen Dagblad twee artikelen aan onze inspanningen heeft gewijd. Een mooie promotie voor onze club!

In de maanden november, december, januari, februari en maart hebben we dankzij de Rotterdome heerlijk droog kunnen trainen, competitie kunnen spelen en heeft Melanchthon kunnen gymmen. Voorlopig gaan we even op pauze, maar voor de zomer begint de planning al snel. Samen met de Rotterdomecommissie gaan we aan de slag voor de opbouw in november! 

We zijn op zoek naar twee nieuwe commissieleden die van projectmanagement houden en graag iets willen realiseren. Voel jij je aangesproken? Dan is de Rotterdomecommissie iets voor jou! 

👉 Lees snel verder via deze link om erachter te komen wat de functie precies inhoudt.

Sportieve groet,

Paul van Homelen, Paul van der Worp, Martijn van den Engel, Thomas Bakker, Alex Hooft, Vincent Klinckenberg en Carla Rodenburg.
Voorwaarden & disclaimer