1-header.jpg Header foto 1.2.png Header foto 2.png

Word jij onze nieuwe secretaris?

10-4-2024
Nieuwsafbeelding
Wil jij een cruciale rol spelen in het hart van onze vereniging? Grijp dan nu je kans! HC Rotterdam zoekt een nieuwe secretaris om ons enthousiaste en betrokken bestuur te versterken.  

Wat ga je doen?
Als secretaris ben je verantwoordelijk voor het aansturen en opvolgen van plannen en projecten, en zorg je ervoor dat belangrijke zaken binnen de afgesproken tijd worden afgehandeld. Je houdt de documentatie van verenigingsstukken nauwkeurig bij en verzorgt de communicatie namens het bestuur met verschillende stakeholders, waaronder leden, de KNHB, Sportbedrijf, gemeente, andere sportverenigingen en belangenbehartigers. Om de week leid je de bestuursvergaderingen, waarbij je de genomen besluiten vastlegt en de opvolging ervan bewaakt. 

Daarnaast bereid je twee keer per jaar de Algemene Ledenvergadering voor en verzorg je de notulen. Je hebt ook een aantal specifieke portefeuilles onder je hoede, waaronder de Arbitragecommissie, Tucht/Vertrouwen, Sportiviteit & Respect, MVO en Vrijwilligerscommissie. 

Wat vragen we van jou?

  • Je bent gemiddeld zo’n 5 uur per week beschikbaar
  • Je bent een liefhebber van het verenigingsleven
  • Je bent communicatief vaardig
  • Je bent gestructureerd en planmatig goed onderlegd
  • Je hebt affiniteit met digitale administratieve processen
  • Je hebt een flexibele, positieve en oplossingsgerichte instelling
  • Je hebt affiniteit met legal.

Interesse of meer informatie?
Deze functie biedt jou de kans om een significante bijdrage te leveren aan het hockeyplezier en verenigingsleven. Het betreft een vrijwilligersfunctie, maar de voldoening en waardering die je ervoor terugkrijgt zijn onbetaalbaar! Wil je meer weten of direct solliciteren? Stuur dan een e-mail naar Angela Krauss, [email protected]

We kijken uit naar jouw enthousiaste reactie!
Voorwaarden & disclaimer