1-header.jpg Header foto 1.2.png Header foto 2.png

🤩 Het nieuwe HC Rotterdam clubmagazine is uit!

9-4-2024
Nieuwsafbeelding
Heb jij het mooie, nieuwe clubmagazine al gespot? Boeiende verhalen over tophockey, breedtehockey, Rotterdam als familieclub, clubfaciliteiten, vrijwilligers en ons groeiende businessnetwerk, in het nieuwe magazine lees je dit allemaal! 

Dit prachtige magazine is tot stand gekomen dankzij de sponsordeal met ZPRESS Media Group, waardoor wij niet hebben hoeven bijdragen aan de productiekosten van het magazine. ZPRESS heeft gezorgd voor de vormgeving en het drukwerk, zodat wij het magazine aan al onze leden kunnen aanbieden.

Het nieuwe clubmagazine ligt klaar in ons clubhuis, waar je het kunt oppikken en doorbladeren op je gemak. Voor degenen die de voorkeur geven aan digitaal lezen, hebben we het magazine ook beschikbaar gemaakt via deze link.

Of je nu op het veld staat, op de tribune zit of gewoon geniet van een rustig moment thuis, we hopen dat dit magazine je zal inspireren en informeren over alles wat onze mooie hockeyclub te bieden heeft.

Bedankt aan alle betrokkenen die hebben bijgedragen aan het tot stand brengen van dit prachtige magazine. Zonder jullie was het niet gelukt! 💚🤍

Veel leesplezier! 
Voorwaarden & disclaimer