1-header.jpg Header foto 1.2.png Header foto 2.png

Hockeyfun in de gerenoveerde hockeykooi

26-3-2024
Nieuwsafbeelding
Tijdens de winterstop heeft de sponsorcommissie van HC Rotterdam zich hardgemaakt voor de renovatie van de hockeykooi op het Mary Knopplein. De hockeykooi, het funpaleis voor ‘onze kids’, was toe aan grondig onderhoud. De sponsorcommissie maakte er een mooi samenwerkingsproject van tussen Official Supplier DAKA en Stichting Vrienden van HC Rotterdam. Beide partijen hebben financieel bijgedragen aan de realisatie van de onderhoudswerkzaamheden.

Zo werd de beplating voorzien van een nieuw likje verf, de netten van de goals werden opnieuw gespannen en er ligt compleet nieuw kunstgras in! De onderhoudswerkzaamheden zijn uitgevoerd door Solid Bouw & Management. Het kunstgras en de foam onderlaag zijn geleverd en aangebracht door CSC Sport. Hierbij is gekozen voor een duurzaam kunstgrassysteem van GreenFields.

Het eindresultaat is weer een fijne, maar vooral veilige plek voor de kids om lekker te spelen en te hockeyen bij HC Rotterdam!




Op de foto: Jac Bressers, voorzitter van HC Rotterdam (rechts) ontvangt een cheque voor de renovatie van de hockeykooi uit handen van Tjeerd Esser, namens DAKA (links).

Voorwaarden & disclaimer