1-header.jpg Header foto 1.2.png Header foto 2.png

2017: het jaar van de vrijwilliger

8-3-2017
Nieuwsafbeelding

We zijn een prachtige vereniging, daar zijn we trots op! Onze vereniging maken we met elkaar: vóór de leden en dóór de leden. Als we niet allemaal ons steentje bijdragen, wordt het een onpersoonlijke en saaie boel en zou, om te realiseren wat we nu hebben, de contributie torenhoog zijn. Gelukkig hebben we binnen onze vereniging honderden vrijwilligers, die op heel veel verschillende manieren bijdragen aan het hockeyplezier en verenigingsleven.
Om het vrijwilligersbeleid meer gestructureerd vorm te geven is de vrijwilligerscommissie opgericht. Deze commissie, bestaande uit vijf leden en de verenigingsmanager, gaat zich bezighouden met alles wat met vrijwilligers te maken heeft, zoals beleid, werving en behoud van vrijwilligers. Meer informatie over de vrijwilligerscommissie staat binnenkort op onze website. Je vindt daar ook een actueel overzicht met alle taken waarvoor we vrijwilligers zoeken. Heb je binnen je commissie een vacature? Laat het ons via de mail weten, dan zorgen wij dat deze op onze pagina geplaatst wordt.
 

Om zelf alvast een duit in het zakje te doen: de vrijwilligerscommissie zoekt nog een tweetal leden. Lijkt het je leuk om bezig te zijn met alles omtrent het werven, behoud en beleid ten aanzien van vrijwilligers bij de club? En ben je liefst ook nog goed met WordPress? Meld je dan nu aan via de mail. Omdat de commissie tot nu toe uit een viertal dames bestaat en we toch graag een representatieve afspiegeling van de club willen zijn, willen we vooral ook jonge senioren en heren uitnodigen om te reageren. 

Voorwaarden & disclaimer