1-header.jpg Header foto 1.2.png Header foto 2.png

Winterstopwerkzaamheden

6-3-2017
Nieuwsafbeelding

Terwijl de teams lekker aan het hockeyen waren in de zaal is op de club ook weer het een en ander aangepakt. Tijdens de klusdag zijn de kapotte tribunestoelen vervangen, de trainingsgoaltjes nagelopen en gerepareerd en van een aantal goals is het net vervangen.
Het nieuwe speeltoestel en de buitentafeltennistafel kunnen niemand ontgaan. Hiervoor zijn we de sponsoren DAKA, Hooft & Mooij en ABN AMRO zeer dankbaar.
Er zijn diverse klussen van groot onderhoud uitgevoerd aan de installaties,
de elektrische- en gasinstallaties zijn aangepast door Optivolt t.b.v. duurzaamheid en besparing van kosten op onze energierekening. De toiletgroepen boven zijn voorzien van nieuwe rolhouders, luchtverfrissers, zeepdispeners en automatische handendrogers.
Ook in het clubhuis is het nodige gebeurd: er is een nieuwe wedstrijdtafel en er zijn twee stoere biertafels gebouwd van de oude kantplanken van de kunstgrasvelden. Met een anonieme donatie zijn maar liefst 9 lage banken in het clubhuis voorzien van een nieuwe bekleding met kunstgras én wordt deze week nog de geluidsinstallatie uitgebreid met boxen op het terras zodat buiten ook kan worden genoten van achtergrondmuziek.
Ook voor de komende maanden staat nog het een en ander op stapel, maar in ieder geval zijn we klaar voor een frisse herstart van het veldseizoen.

Voorwaarden & disclaimer